Masal6161 Kızlar belirtiniz neler ? Benim sağ ayağım şişti bizimkiler başladı tamam dediler 😊 ara ara kasılmalarım oluyor son 12 gun kaldı doğuma inşallah 👼🏻🙏🏻
Hhabibe Masal6161 Sağ ayağın şişmesinin doğumla ilgisi nedir merak ettim 😒 ben 35+4 günlük hamileyim 1 haftadır ayaklarım şiş özellikle sağ ayağım
semaramazann Aynı durumdayız bozde canım alt tarafımda ıgne batmaları gını arada acılarım oluyor oglene kdr kendime gelemiyorum vucud anlamında ellerım ayaklarımı hareket ettırme gıbı bel agrısı zaten olduruyor benı 3gundurde duzenlı uyuyamıyorum
Masal6161 semaramazann aynen canım rabbim yardımcımız olsun inşallah bebişlerimizi sağlıklı sıhayli kucağımıza alalım 🙏🏻💕
Cimcime34 Selimem ayniyiz canim bende 37+5 teyim igne batmasi gibi oluyor bide kasillarimda agri var sende durumlar nasil
Selimem Cimcime34 bende ne ne nişan ne sancı hiç yok canım nadir iki günde bir belki az batma oluyor o kadar
Medas Benim de sol ayağım şişti 37+3 üm. Aşırı kasıklarımda batma oluyor gece sağ sola dönmek eziyet zaten. Bir an önce sağlıkla gelseler keşke her tuvalete gidince nişan gelmiş mi diye bakiyorum 😅😅
CgdmZtrk Selimem benim nişanım geldi 37+5 iz. Ama doktorum doğumun başladığı anlamına gelmez 2 hafta bile sürebilir dedi. Nişanın gelmesine bakmayın
Hatemyavuz Biz 36. Haftaya girdik bugün ama gecmiyo zamn ağrılar biran önce bitsin istiyorum kasık ağrıları nefes darlığı uyku desen zaten yok acaba ne zamn gelicek bizimki☺️😍