Annesininmucizesi- Mom9272 Nialya ağrılarınız nasıldı acaba ben 34+2yim karnım çok sertleşiyor erken doğum riskim var korkuyorum çok geçmiş olsun hepimiz sağsalim miniklerimize kavuşuruz insaAllah ☺️
Sedakose61 Nialya her şeyim normal ilerliyor Allah’a şükür benim de bu haftalarda başladı kasık ağrılarım sancılarım ara ara. Doktorum normal demişti.38’deyim şimdi halâ ara ara giriyor
Annesininmucizesi- Mom9272 benim de alt bölge kemik ağrım çok çok fazla bebek başını doğum yoluna çok bastırıyor dedi doktor rahim kısalığı gelişmiş ciğer geliştirici yapmadı çok çok geçmiş olsun canım bende takipte kalayım kasık ağrısı da oluyor insaAllah zamanında gününde gelir minikler
Nialya Annesininmucizesi- benim de aşağılarda ama erken doğum demedi doktor bakalım inş zamanında gelirler
Annesininmucizesi- Nialya baskısı görünüyordu canım ultrasonda bide rahim ağzı kısalığı da yapmış allahım korusun zamanında gelsinler insaAllah
Nialya Annesininmucizesi- bende 4 yıl bekledim Allah’a şükür bugünleri gördük sağ Salim kucağımıza da alırız inşallah
Mom9272 Nialya sürekli yatamıyorum canım yoksa tutuluyorum yön değiştire değiştire senınkının kılosu kaç bu arada 🤭
Sedakose61 Nialya eşime kasığıma masaj yaptırıyorum nereme sancı girerse oraya masaj yapıyor yavaş yavaş geçiyor ama yalancı sancılar zaten bir şey yapmasan da geçiyor canım ☺️ Olduğunda dinlen, soluna yat özellikle