Cemokk Arkadaşlar çok anlamıyorum da ama alan var ise banada fikir verebilir mi 🙏 bebek arabası için travel sistem mi yoksa baston tipi bebek arabasimi tercih ettiniz ???
Zynp01 Cemokk valla travel den kimse memnun değildi yorumlarda. Herkes yok ağır yok büyük yok yer kaplıyor.Açıkçası henüz kullanmadım ama sürüşü çok keyifli mağazada denedim. Araba var zaten araba yoksa tavsiye etmem
Misssimsek Cemokk kullanmadık henüz.ama travel aldık biz baby home marka. Sürüşü kolay biraz.buyuk yer kaplıyor ama saglam birşey. 1 2 sene kullanırım olmadı.baston alırım.doye düşündüm. Bastonlar cok pahalı değil zaten
Mrv3dmr Cemokk Araştırıp baston hafifliğine yakın travel bebek arabası tercih ettim. Sahsen ben baston tip almayı hiç düşünmedim çünkü konforlu gelmiyor.
Rabiakk Cemokk ben yarı travel aldım travel çok ağır oluyor gerçekten 😐 litetrax 4 kullanınca da daha iyi anlıcaz bakalım
Cemokk Zynp01 araba var ama banada yaşına girinceye kadar travel sistem mantıklı dediler. Bir yaştan sonra bebekte ağırlaşıyor arabada ağır o yüzden baston tipi tercih etmek daha mantıklı diyende oldu kafam karıştı ☹️🤔
Cemokk Misssimsek aynn çok pahalı değil bastonlar. Travel sistem Bebek için daha konforlu özellikle yeni doğanlar için ama şimdi biz kış bebeği olacağız bebek arabasını fazla kullanmayacak ya hani yaza dogru anca kullanmaya başlayacağız o yüzden şimdiden baston tipi mi alsam diye düşündüm 🤔
Misssimsek Cemokk aslında orası da öyle ama yinede kış.da olsa bir şekilde hava almaya falan dışarı çıkarız diye düşündüm. Zaten 7 8 aylikkende havalar ısınmaya başlar baston arabada 7 8 aylık da ne biliyim güvenli değil gibi. Yani zaten aldık artık yapacak.birsey yok 😅 şahsen ben.begendim o kadar da ağır ve hantal değil sürerken çok hafif sadece tek.elle açıp kapatamiyorsun o da marka ve modelle alakalı.
buusss Maclaren atom style bebek arabası aldım aşırıı memnun kaldım araba 5 kilo hatta kolisini ben taşıdım düşünün o kadar hafiftii yeni doğanada uygun 25 kgye kadarda taşıyor şiddetle tavsiye ediyorum
Cemokk Misssimsek travel sistem o zman hem.konfor açısından daha kullanışlı bebek büyüyünce alırız baston tipinide 🤣
Misssimsek Cemokk çok da etkilemiş olmayım ama ben bastona hiç bakmadim bile. Valla en zorlayan da bebek arabası oldu bebek.alisverisinde. 2 haftamizi aldı nerdeyse karar vermek.
Smeyyesayin Henüz kullanmadım ama bende travel sistem aldım, baston hiç düşünmedim 💁🏻♀️ Kış bebeği de olsa hastaneye gideriz hava alırız ne biliyim gezeriz diye hiç tereddüt etmeden aldım arabayı😂