Kızlar sıcağı sıcağına yazıyorum. Dün saat 7 gibi minik kuşum dünyaya geldi. Daha geçenlerde normal doğumdan korkuyorum diye post oluşturmuştum. 38. Haftamda çatı muayenem vardı ve doğum şeklim belli olacaktı. Kızlar çatım dar çıktı (hani bazısı çatı muayenesine çok kolay birşey derken bazısı çok zor diyor ya. Bunun sebebi herkesin çatısı farklı olduğu için). Ayrıca ultrasonda suyumun buğulu gözüktüğünü söyledi doktorum. Bebek kendini itiyor kanala yerleşemediği için strese girip kakasını yapabilir bu yüzden seni hemen alabiliriz dedi. Neyse tahlillerimi yaptım genel anesteziden onay aldım. Tekrar ntsye girip ameliyat gününe karar vericez dedi. Ntsye tekrar girdim kasılmalarım çok şiddetli çıktı. Zaten nts boyunca aşırı hissettim bunu. Bildiğin balon gibi yavaş yavaş şişe şişe gerildim. Neyse sonra doktorum ntsye bakar bakmaz seni bugün alıyoruz dedi. Birden gelişince biraz stres oldum ister istemez. Saat geldi çattı gelip aldılar. İlk defa ameliyat ortamı görecektim bundan dolayı çok stres oldum. Ameliyata başlamadan önce ilk belden iğne vuruluyor biliyorsunuz. İnanın hiçbir şey anlamıyorsun. Bi iğne bile daha fazla hissedilir diye düşünüyorum. Neyse iğneden sonra yavaştan soğukluk hissetmeye başladım. Sonra yavaş yavaş uyuştu zaten. Kızlar bildiğin ayağımı kaldırıyolardı sanki bacağım benden ayrılmış gibi hissettim 😂 çok değişik bir tecrübe. Sonra sondamı taktılar. Onuda hiç hissetmedim sadece ıslalıklık gibi bir his geliyor. Sonra önümü kapadılar. Baktım doktorum merhaba dedi ve sadece merhaba dediğini duydum başka hiç konuşmadı 😂 bi adam sadece sürekli bilgileri veriyordu. İşte şu an bunu yapıyolar şu an şunu yapıyolar falan diye. Bana yukarıdaki ışıktan karnını görebiliyormusun dedi. Görüyordum ama görmüyorum dedim. Arada baktım ne yapıyolar diye. Ne saçma bir cesaret bende anlamadım 😂 bunlardan sonra bebeği alırken bi nefes problemim oldu. Nefes alamıyorum dedim yardımcı oldular. Sadece o an zorlandım. Tutturdum maskemi çıkarın diye. Sanki maskeyi çıkarınca rahat edecekmişim gibi. Bebek çıktıktan sonra dikim falan hiçbir şey hissetmedim. Bi rahatlama geliyor. Sonra işleri bittikten sonra odama getirdiler. Herşey çok güzel ilerliyor birşey hissetmediğim için ağrım yok sandım. Uyuşukluk gittikten sonra çok fazla ağrım oldu kızlar. Bu herkeste aynı olmuyor çünkü benden 1 saat önce giren bi hanımefendi vardı o hemen toparlandı yürümeye başladı ben daha yatağımda dönemiyordum. Ağrı kesici iğne istedim ama resmen hiçbir faydası olmadı bana 😔 sonra birde bu işin ilk yürüyüşü var. Herkesin yardımıyla kalktım orası biraz ağrılıydı. Yürümeye başladım ben saf gibi hep önüme baktım direk düz bakmak ve dik durmak gerekiyormuş. Bu yüzden tansiyonum düştü kendimden geçtim. Neyse serum falan hemşire hanım beni kendime getirdi. Şimdide hastanede 2. Günüm hala ağrılarım olduğu için çıkışımızı yarına bıraktılar. Yaram çok ağrıyor ve boynum ve omuzlarımda ağrı var. Kemikleri aaşırı sızlıyor. Hemşire hanım gazdan kaynaklı olduğunu söyledi. Çok gaz çıkardım ama hala neden devam ediyor anlayamadım 😔 tospiğe gelecek olursak çok güzel bir duygu rabbim herkese nasib etsin. Resmen bütün ağrılarını unutturuyor. Sadece onu düşünüyorsun. Memeyi emmesi için çok çabaladık. Şu an emiyor çok şükür ama ben çok pimpirikliyim aşırı takıntılı biriyim. Acaba yetitormudur ya da emiyor ama ya gelmiyorsa diye düşünüyorum. Sormak istediklerini sorabilirsiniz. Benimde size sorum şu olsun belki bi nebze içim rahat eder. Bebek eğer emiyorsa süt vardır değil mi 😂😂