Sbl91nht 13 yıl üzerine tüp bebek ile gebe kaldım 32 haftalığız şuanda 3. Deneme de tuttu çok şükür,Rabbim sizede nasip etsin inşaAllah🤲Şöyle anlatayım önce eşler doktor muayenesi oluyorlar,infertilite sebebine göre tedaviye başlanıyor, adetin 2. Günü muayene gidiyorsun yaşına yumurtalarının durumuna göre yumurta geliştirici iğnelere başlıyorsun ortalama 14 gün o iğneleri kullanıyorsun ara ara doktor çağırıyor gelişimlerine bakıyor 8. Gün gibi o iğnelere ek olarak doktorun kontrölü dışında yumurtaların çatlamasın diye bi iğne daha başlıyor,yumurta toplama işleminden 36 saat önce çatlatma iğnesini vuruyorsun doktor toplama saatini size söylücek çatlatma iğnesini ne zaman vurunacağınızı da ben gece 3 te vurunmuştum☺️Sonra birlikte söylenilen saatte gidiyorsunuz eşinizden sperm hücresi alıyorlar sizden narkozla yumurta toplanıyor sonrası ağrısız sızısız endişelenmeyin,sonra yumurtalarınızın döllenmelerini takip edip ertesi gün sonra 3 gün sonra 2 gün sonra sizi arayıp bilgilendiriyorlar,bu arada doktor bize rahim dinlendirme uyguladığı için bizimkiler donduruldu,2 adet sonrası transfer oldu sizden toplanan yumurtaların sayısına göre 3. Güne veya 5. Güne gidiliyor. Bizim 2 tane 3. Gün 4 tane 5. Gün embriyosu donduruldu 5. Gün olanlar tuttu,inşaAllah ilk seferde sizinde tutar rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün☺️