Aysegulum27_ Eczanelerde bulamıyorum elinde olan veya tanıdığı eczanede olan varsa yardım edebilirmi? Bir düşüğüm var
Papatyali Aysegulum27_ eczanelerde yok mu ben aldım yaklaşık 1 ay önce 4 kutu kullanıyorum da bulmuştuk hemen
Zeynep_zey Papatyali şuan covit tedavisinde kullanıldığı için pisadakiler hastaneye veriliyor iğneler yurtdışından geliyor orda zaten süreç uzuyor ve direk hastaneye gidiyor şuan iğne bulmak zor
Papatyali Zeynep_zey duydum onu da canım bende Antep’te oturuyorum bulduk kolayca 1 ay olmuyor belki de hatırlamıyorum sen iyisi mi tek tek ara yakın çevredeki Eczacıları muhakkak birinde bulursun
Zeynep_zey Aysegulum27_ Manisa bende Manisa da bulamadım trabzondan Nihal eczanesi var ben alırken ellerinde vardı raporun varsa Bi ara konuş kargoyla gönderebilirlermi banada biri yardımcı olmuştu
Zeynep_zey Papatyali siz 6likmi kullanıyorsunuz 6liklarda daha bir problem var şükür ben doğuma kadar elimde var
Zeynep_zey Papatyali o birazdaha kolay bulunuyormuş 6likda birazdaha zor inşallah herkes kolayca bulur