Cerenck23 7+1 haftalık hamileyim karnimda ve belimde çok ağrılar ve halsizim duygusal olarak değişimler yaşıyorum sizce normal mi
Beyzasiriinnn Cerenck23 bende 7 haftalığım canım psikolojik olarak çok etkilendim 2-3 gün herşeye ağlıyorum durup dururken bile sonra geçiyo ve kasık bel ağrısıda öyle 😌 Rabbim sağlıkla kucaklarımıza aldırsın inşAllah ❤️
Yesim1995 Cerenck23 bugün 8 im ama en berbat hafta 7 idi diyebilirim aynıları artı mide bulantısı aşırı uyku isteği vardı yine ara ara oluyo 🤦♀️
Yesim1995 Cerenck23 bide psikoljik açıdan tır çarpmışa döndüm bi ağlıyom bi gülüyorm bi kavga çıkarıyom🤦♀️😅😂
Cerenck23 Beyzasiriinnn bende öyleyim çok alıngan oldum kalp atışını duymaya gittinmi peki Içimde hep bir korku tereddüt var inşallah sağ saglim kucağımiza alırız
Cerenck23 Beyzasiriinnn ben daha duymadım içimde hep korku var doktora gitmeye korkuyorum kötü birşey söyler diye 3 sene oldu evleneli ilk gebeligim o yüzden biraz tereddütteyim ama ayın 18 ine randevu aldım tam 8 haftalik olucam inşallah duyarım o zaman da