Ftm_bkdmr Merhaba arkadaşlar. Sizler büyük beşik alıp oda yaptınız mı? Çok kararsızım şuan ne yapsam bilemedim 🤷♀️ anne yanı beşik istiyorum yatak odası için ama başka büyük beşik alsam mj almasam mı bilemedim. Sizler nasıl yaptınız ?
Mimarhanim Ftm_bkdmr canım ben çocuk odasına genç odası takımı aldım. Kenarına parmaklık yaptıracağım yatağın. Yatak odama da iki üç yaşına kadar yatabileceği bir yatak almayı düşünüyorum. Büyüyen yataklari sevmiyorum, o yüzden genç odası aldım.
Eliftmzkrkmz Ftm_bkdmr oda yapmayanlar için en ideali anne yanı beşik. Oda olsada orda yatmıcwk ztn yine yanınızda yatcak oyüzden anne yanı ideal bende öyle aldım
AysunFatih Ftm_bkdmr Ben oda yapıcaktım şimdilik vazgeçtim çünkü anne yanı beşik ahşap alıcam 60 a 120 zaten çocuk en az 4 5 yaşına kadar yatar ablamın kızı 2. Sınıfa başladı o bile nerdeyse sığacak uzun süreli kullanım yani. Tainciyiz seneye birde bebek odasından ziyade biraz çocuk odası yapmak istiyorum yatağı dolabı falan. Uzun bi sürede odada tek yatırmayacağım için bu ölçüde bi beşik yeterli diye düşündüm.
ecembugra53 Ftm_bkdmr bende almadım genç odası yapıcam canım sadece park beşik odama cok kullanışlı büyüdüğü zaman da yatabiliyor rahat kullanışlı yer kaplamaz toplanıp poşetine konuluyor bende öyle
Fadikfs https://www.cilek.com/tr/mocha-bebek-karyolasi-70x140-cm bu beşik nasıl sizce ? Bundan yana 3 kademeli olan ahşap vivensedeki ondan düşünüyoruz
Shr1530 Fadikfs aynen canım bende bunu alacam bide çileğin iki kapılı dolabı var çünkü dolap eksikliğim var
AysunFatih Ftm_bkdmr Beşiği ebebekten alıcam bu pazartesi inşallah eşimin izin gününü bekledim Doğal Ahşap Bebek Karyola 60×120 cm bu cibinnik yatak nevresim dahil 7 yaşına kadar bile kullanılır.
AysunFatih Ftm_bkdmr https://www.e-bebek.com/baby-plus-dogal-ahsap-bebek-karyola-60x120-cm-p-byp-thttb01ham/?gclid=CjwKCAjwiMj2BRBFEiwAYfTbCsVmVodMiIs_PlDWfPxmbHJ-Den6N8mQ4MaEtqfPg26ZNIxC4Cq35BoCwaAQAvD_BwE
AysunFatih Ftm_bkdmr hem asansörlü rahat hemde tekerlekli olması cezbetti beni odası sıcak olursa başka odaya alırım sinek olursa gibi Antalya çok sıcak çünkü eşim olmadan da istediğim yere çekmem karar vermemde sebep oldu bide eşimin arkadası 1 ay önce aldılar çok memnunlar inşallah bende memnun kalırım:)
Babyy1S Ftm_bkdmr bende yatak odama dikdörtgen beşik alicam misafir yatak odası önceden yapmiştm biraz yere yakın olsun diye baştan yenisini alıcam bebek odası tarzı değil de uzun süreli olsun diye genc oda tarzı olucak yanlarına parmaklık yaptırıcm
isimsizbebek Ftm_bkdmr ben bebek odası yapmadım. Boş odamız var ama şu an bebek odası bana anlamsız geldiği için yapmadım. Odada sadece bebeğimin dolabı var. Büyük bir dolap sayılır. Anne yani ahşap beşik aldım kendi yatagimin yanında. Şu an bebek sizinle yatacak. Allah nasip ederse yatağı ayırdığım zaman odasını yapacağım.
Mihrimah41 Ftm_bkdmr anne yanı al kesinlikle aşırı rahat edersin ama zaten onda çok uzun zaman yatamaz mecbur oda yapıcan
Fadikfs Rumeysa983 evet benim yatağın kenarına koyacak yerim yok yani anne yanı işte bunuda bazı şeyleri çıkartıp öyle koyucam çok hoşuma gitti kaliteliyse hemen sipariş verebilirim 😊
Misssimsek Ftm_bkdmr anne yani sepet beşik aldım en fazla 1 yaşına kadar yatar. Boş odam vardı.oarayada oda yaptım. Buyuk beşik aldım oraya da 4 5 yaşına kadar yatabilir.
Ftm_bkdmr Misssimsek Misssimsek beşiği ne kadara aldınız ? Büyük olanı. Oda size ne kadara maal oldu ?
Shr1530 Ftm_bkdmr ben kiracıyım oda yapmayacam anne yanı beşik alacam bide mini bir dolap elbiseleri için ilerde genç odası alırım
Misssimsek Eddaliko https://www.hepsiburada.com/bebekonfor-osmanli-uyku-setli-dogal-ahsap-sepet-bebek-besigi-63-100-p-HBV00000S2GEY?magaza=BEBEKONFOR%20MOB%C4%B0LYA%20TEKST%C4%B0L bundan aldım canım. Yatağı ince yorganı falan pek kullanışlı değil ama ahsabi çok güzel boya yada cila yok saf ahsap.
Matmazelll Ftm_bkdmr ben de oda yapmadım canım kızım 13 aylık anne yanı beşiğinde yatıyor iyikide almamışım ekstra büyüyen falan sadece beyaz bir dolap aldım 4 5 yaşına kadar yatabilir beşikte ilerde genç odası alıcam direk şimdi odası oyun odası olarak kullanıyor.
Bahars5 Ftm_bkdmr en iyisi canım park beşik 6 yaşına kadar kullanabiliyorsun birde kullanışlı katlayıp kaldırabiliyorsun tavsiye ediyorum :)