ElifY Şu an 35 haftalık gebeyim. Acaba çantamı artık hazırlamalı mıyım? Yıkayıp ütülemedim daha kıyafetleri bile. Çok mu ağırdan alıyorum acaba 😬
Smyy06 ElifY bence artık hazırlamalısın canım ben daha bile erken hazırlamayı düşünüyorum ne olur ne olmaz. Erken dopum olur bişey olur bşrde daha da agırlaşırsın zorlanırsın son haftalar
Zynq ElifY Doktorum 34. haftanda herşeyin hazır olsun dedi, ben de öyle yaptm, bence siz de hazırlayın, bebişlerin ne zaman geleceği belli olmuyor ☺️
isimsizbebek ElifY bende öyle demiştim ama son birkaç hafta agirlasmistim hemde 37. Haftaya kadar çalışmıştım hiçbir sıkıntım yoktu ama insan son günlerde yapamıyor. Bence başlamalısınız💐
ElifY isimsizbebek teşekkür ederim fikirleriniz için herkes aynı şeyi söylüyor demekki bi bildikleri var ben o işi halledeyim çıksın aradan ☺️😌
ElifY TAkilicci bu enerji böyle kalacak sanıyordum ama galiba zamanı gelmiş giderek halsizleşiyorum 🤭🙃
perihankrkya ElifY bence hazirlamalasin cnm artık 😊 bizde 32haftanin içindeyiz başlayacağız artık yavaş yavaş 😊💙