Degisken Bebeğin yatarken sığacağı boyuta değil, ayağa kalktığında düşüp düşmeyeceğine bakarak alın. İçi yüksek olsun yani anneler;)
Misssimsek Sevcandumaan https://www.hepsiburada.com/bebekonfor-osmanli-uyku-setli-dogal-ahsap-sepet-bebek-besigi-63-100-p-HBV00000S2GEY?magaza=BEBEKONFOR%20MOB%C4%B0LYA%20TEKST%C4%B0L bunu aldık canım. Baya araştırdık başka sitelere kendi sitesine baktık yorumlar güzeldi. Ahsabi çok güzel tamamen doğal boya vernik yok. Kurulum video su kendi sitesinde mevcut. Eşim tek başına 1 buçuk saatte falan kurdu. Henüz kullanmadık ama memnun kalırım gibi. Sadece yatağı biraz ince yorganı falan pek kullanışlı değil ama zaten battaniye kundak falan onlar hallolur diye düşünüyorum
Mihrimah41 Sevcandumaan maalesef ben ahşap oval beşik almıştım. Çooookk pişman oldum kullandıktan snra ama yapacak bşy yoktu. Emzirip yatağına alana kadar uyanıyodu. 1 yaşına kadar bizimle yattı 😖
Sevcandumaan Mihrimah41 ahşap oval beşiği kimse tavsiye etmedi canım görsel olarak çok hoş ama kullanış açısından kimse memnun değil
Mihrimah41 Sevcandumaan ya kullanış olarak derken bi sıkıntı yaşamadık ama direk yatağa sabitlenenlerden alsaydım çok rahat ederdim 😖