serapsercen denizzzakdeniz olmaz cnm hiç olmaz ev yoğurdundan çok iyi olur hem yogutt hem su doktor bana bol bol ic demisti faydali tani bende basta cok iciyordum halende tuzlu iciyom
Merve12 denizzzakdeniz hayir tabi ki de zarari olmaz ama fazla tuzlu icmemeye calis sanirim odem yapiyor
denizzzakdeniz serapsercen ev yogurduyla ypiyorum canim su hic icemiyorum o yuzden surekli ayran tuketmeye calisiyorum bnde
serapsercen denizzzakdeniz en iyisi cnm cok iyi yapiyorsun ben sordum doktora icemiyorum su diye oda ayran ve evde sıkılmış meyve suyu iç dedi
serapsercen denizzzakdeniz sonradan odem yapiyormus ama ben cok cokkk kullandim bakalim basta zaten tuz ve eksi istiyon
Dilektrkoglu denizzzakdeniz tuz ödem yapar canım gebeliğin sonuna doğru el ve ayaklarında şişme olur o yüzden gebelikte tuz önerilmiyor.
Suheda denizzzakdeniz tuz ödem yapar ayrıca suyunda bi limiti var canm 3litreyi gecmesin ayranda icsen 3litreyi gecme odem yapar diyetisyen dedi bana
Deletedmom05 Ya sonuçta yogurt ve su ne gibi zarari olucak ki. Yinede cok abartiya kacma derim canım. Öyle bi laf varki herşeyin fazlası zraar