Herkese merhaba ☺ hep burda dogum hikayeleri okurdum acaba birgun yazmak bana da nasip olurmu derdim çok şükür ki simdi kızım uyurken yazıyorum 😁 üç gün önce Meleğime kavuştum😍 bu benim 2. Gebeliğim 7 yıl önce oğlum oldu Ben birkaç yıl ara vermek istedim Adetim hep düzensiz olduğu için 6haftalık hamile olduğumu öğrendim her şeyden midem bulanmaya başlamıştı önceki aylarda hep test yapardım tek çizgi çıkardı Ben de Umudumu kesmiştim artık her hamileyim dediğimde eşim inanmaz olmuştu 😁 çok zorlu bir hamileliğim geçti bir bardak su bile içemiyordum 9 ay boyunca mide bulantım kesilmedi 78 kiloydum hamile kaldıgimda git gide zayıflamaya başladım 68 e kadar düştüm sonrasında bebek kilo almaya başladı doğuma girdiğimde 72.5 olmuştum ☺ herdefasinda hastaneye gittiğimde bebeğim sağlıklı mı bi sorun varmı diye korkuyordum çünkü hic bisey yiyemiyordum ve cinsiyetini göstermiyordu hep kız hissettim oyle de oldu çok şükür 😍 ilk gebelik sezeryan olduğu için bu da öyle olacaktı koronadan dolayı hastaneye gitmeye korktum 35 haftalık olunca gittim hastaneye doktorum tahmini olarak 38 de olacağını söyledi 15 gün sonra kontrole çağırdı gittim ve 38+6 ya kesin olarak gün verdi spinal yapılacağını söyledi gittiğim .hastane koronadan dolayı genel yapmıyordu korkuyordum sanki çarşamba günü sabah 8 de hastaneye gittim yatışım yapıldı odaya çıkıp önlük giydim beklemeye başladım saat 9.45 te ameliyata götürmek için geldiler sondayı uyuşunca takmalarını istedim ve ağlayarak ameliyathaneye gitmeye başladım eşim hep dualarla beni gönderdi ağlamamamı söyledi korkulacak bisey olmadığını söyleyerek beni sakinleştirmeye çalışıyordu saat 10 da içeri girdim herşey hazırdı anestezi doktoru geldi belden iğne yapacağını söyledi kıpırdamamam gerekiyordu ve sinek ısırığı gibiydi sanki ve ayaklarım uyuşmaya başladı korkum olduğu için sakinleştirici yaptılar doktorum sakin olmam gerektiğini söylüyordu sohpet etmeye başladı benimle ama midem bulanmıştı hemen bir örtü istedim getirdiler ve kusmaya başladım Bu sırada bebeği çıkartmak için göbeğime baskı yapıyorlardı her şeyi hissediyordum ama acı yoktu 3-4 defa Baskıdan sonra bebeğimin sesini duydum doktorum bana gösterdi bi anda daha çok heyecanlandım ve tekrar sakinleştirici yaptılar sonra yanıma getirdiler evdeki oğlum bana kardeşimi ilk benim için öpermisin demisti ve ben o anda ağlayarak onun için öptüm sonra bitince beni 20 dakika ameliyathanenin koridorunda beklettiler odaya götürmeye geldiler eşim beni bekliyordu odaya gittikten sonra kıyafetimi giydikten sonra afedersiniz ama yine kustum böylelikle narkozu vücudumdan attım o yüzden olsa gerek ameliyat sonrası başım ağırmadi sonrasında bebeğimi getirdiler emzirdim bebeğim 2900 kiloydu çok şükür sağlığı da yerinde rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu bol bol su ve nescafe tüketmemi söylediler 12 saat sonra yürüttüler ertesi sabah 10da hastaneden çıktım bugün 4.günüm bol bol yürümek çok iyi geliyor bugün çok şükür daha iyiyim kusura bakmayın biraz uzun oldu😁