Menacut Ben bugün gittim 32. Hafta gel 37 ye kadar çalışabilir raporu vereyim dedi .benim merak ettiğim bu süreçte doğum yaptıktan sonra doğum parasında sıkıntı olmaz değil mi ?bilen var mıdır?
Neslihankrc Öğretmenim idari izinli olmama rağmen pandemi sebebiyle çalışabilir veremiyoruz dedi doktorum 32.haftamda (6mayıs) çalışamaz raporu almak zorunda kaldım. Nasıl böyle değişkenlik gösterebilir anlamıyorum.
Yildizsevgi Latifeunalsoydan ben 13 mayisda aldim raporumu doktor calisabilir de verebilirim demisti tabi ben istemedim calisacak gücüm yok artik diye ama sanirim hastaneye ve doktora göre degisebiliyor
Latifeunalsoydan Gokces hangi ildesiniz hocam bende öğretmenim küçük bir ildeyim Salı günü gideceğim doktora bakalım sıkıntı olmaz raporu alırım inşallah.
Gokces Latifeunalsoydan İstanbul özel Medipol Üniversite hastahanesine gidiyorum. Bence doktorla alakalı bir durum. Çoğu doktor veriyorsa vermemesi için bir sebep yok.
Nansnnsnsn Denizlide özel hastaneye gidşyorum 32. Den sonra sordu çalışcakmısın diye evet dedim ve henüz ayrılmadım doğum iznine verilebilir yanş