Ayssima Newmum kasilma bendede oluyordu canim nefesimi kesiyordu kasildimi hareketleri bebegin yeri daraldigi icin azalir diyorlar ama yine cok anormal geliyorsa doktorunuzu arayip ogrenin cekinmeyin doktora danismak en iyisi
Pankek Newmum Bende de oldu ama bence hastaneye gidebilirsen git, benim kasılma ve sancılar vardı, yalancı doğum sancısıymış. Nst ye bağladılar, hem bebeğimden yana içim rahat etti hem de serum verdiler ben rahatladım. Boşuna çekme
Zeynep06 Newmum bende 37+0 da hareketleri azalmıştı.. 37+1 de doktora gittim kalp atışları çok çok azalmıştı acil sezeryana alinmistim çok şükür oğlum yanimda. Sizde tedbirli olun derim korkmayın ama bebeğin hareketlerini takip edin çok azalırsa ihmal etmeyin doktora gidin
Zlhb Newmum hareket az derken gün içinde sayısı mı az yok eskisi gibi güçlü hareket mi az?Kasılma bende yaşıyorum gece acısınsa uyanıyorm hatta 37 deyım
Pankek Newmum Hastanen zor değilse, gitmesi, sırası, pandemisi git için rahatlar. Benimkisi hem yakın hem de sakin. 2 kere gittim benden başka kimse yoktu
Newmum Pankek ben ilçedeyim ile gidiyorum eşima asker yanımda değil henüz o yüzden gidip gelmem sıkıntı olabiliyor. Çok teşekkür ederim yine de
addie487 Newmum o çok normal 37 den sonra, hareketlerini hiç hissetmezseniz doktora gitmelisiniz ama hareketlerinib azalması sorun değil
Zlhb Newmum alanı daralıyor ya ondan oluyor canım kıpırtıları dahi varsa korkma zaten toplanmaya başlıyorlar ya artık son haftalarda