Iclalgoleli Kızlar çok değişik bir şey geldi ama kan yok baya yoğun ama sümüksü bir şey nişan olabilir mi ?
Melekkk34 Iclalgoleli evet ola bilir bendede öyle oldu iki üç gün sonra kanlı geldi doğum başladı gözün aydın 😊
Zlhb Iclalgoleli doğum çok yakınsa kanlı oluyormuş kılcallar çatladığı için diye biliyorum bir doktora gidin en iyisi
Pankek Iclalgoleli Benim ara ara geliyor öyle kalıp gibi haftalardır. Ama nişan değil bence. Yoksa çoktan doğururdum
Melekalya Hayır canım benim ilk doğumumda da koyu yoğun ve çokça sümüksü halde gelmişti affedersin balgam gibi oda nişan oluyor. İnternete nişan gelmesi yaz görsellerde benzer resimler var.
duygu_ozgenc Iclalgoleli bende kasıklardan vuruyor belim ağrıyor aşağı baskı var bakalım ne zaman gelicekler bende 37 4 haftalık
duygu_ozgenc Iclalgoleli bende gelsin istiyorum ama etrafımdaki herkes 37 de doğum yaptı ne kadar geç olursa o kadar iyi diye düşünüyorum dışardaki 1 hafta anne karnında 1 güne bedelmiş
Sever33 Bebisimmm dün benimde geldi her zamankinden farkli ve fazlaydi sari renkde ilk başta tedirgin oldum sonra kendi haline bıraktım
Pankek Iclalgoleli Bekle zaten nişan olsa bile doğumun 2 hafta sonra bile olabilir. Ama nişan genelde kanlı olur. Doktorun kimdi ?