Hazalperi Kızlar rüyamda hep erkek çocuk ile oynadığımı görüyorum ama benim bebeğime doktor 12 haftada erkek 14 be 15 de kız bebek dedi bende baya birşey aldım bu rüyalar kafamı karıştırıyor 🤦♀️
Bebek_uraz Hazalperi kuzum bi şeyler Alman için daha erken bekle belki yine değişir en iyi 17-18 haftalarda belli oluyor
Cafede Hazalperi bnde de ole oldu ilk erkek dddi sora kiz ddi ozeldeki doktor ama doktor icin hic iyi seyler solemiorlar bnde ruyamda erkek gordum acaba bnmde erkekmi bu arada 6 ayligim devlete gittim gecen kapatmis goremedim ddi kapattigi icinde kiz ddi kafayi yicem hala net ogrenemedim
Aylinshn Tesadüfmü bilmiyorum ama ben Allah’tan ilk önce sağlıklı olsun ilk başta ama kïzcıydım ama bir gün rüyamda erkek bebeğim vardı cinsiyeti öğrenmeden önce şimdi erkek bebek bekliyorum 🤗
Hazalperi Aylinshn bende erkek olur benim çocuk diyordum hep hiç Kiz gelmezdi aklıma hatta eşimin 8 tane yeğeni var hepsi erkek bu ilk Kiz olacak
Hazalperi Bebek_uraz şuan 20 haftalığım canım 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason var ozaman netleşecekte ben doktor iki kere Kiz dedi alttan gördük ama yine de rüyalar kafa karıştırıcı
Hazalperi Cafede çok kötü birşey ya insan arada derede kalıyor ayrıntılı da netleşmezse üst üste gidicem doktora valla netleşene kadar