Aysem8896 Ben yeni öğrendim hamile olduğumu ve şuan kahverengi leke geldi 3-4 damla dünde sağ bacağımdan bi ağrı girdi belime dünden beri de belim ağrıyordu korkuyorum bi yardımcı olur musunuz ? 😞@
Bebekbal Aysem8896 canım yerleşme kanamasıdır o bende de olmuştu kırmızoya dönmezse ve üç günden kısa sürerse korkma
Aysem8896 Bebekbal Bebekbal bundan önce bi düşük yapmıştım korkuyorum bi kaç gündür de sitresliydim 😒
SevincGancali Aysem8896 stress yapmayın. Stress bütün kötülükleri çeker. Allahın izniyle her şey iyi olacak.
Aysem8896 Hastaneye gittim kan aldılar idrar aldılar kan değerim 7.8 olmuş düşmüş yani doktor acil kadın doğuma gitmem gerektiğini söyledi 😞
mlsmrtgl Aysem8896 kimyasal gebelikte değeriniz yükseldikten sonra geri düşüyor kanamanız başlıyor regl oluyorsunuz . Sessiz düşükte deniliyor tutunamayan embriyo kendini atıyor .
Aysem8896 mlsmrtgl anladım ama şuan kanamam yok kahverengi 3-4 damla geldi sonra kesildi randevu aldım hastaneden kadın doğuma bakalım gideceğim çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için 😌
Aysem8896 mlsmrtgl kasklarım çok ağrıyor doktor kanaman olursa muhakkak gel dedi ben başka hastaneden randevu aldım ilaç falan içmeyim demi ağrım için