EsrAaA61 Bu sabah itibariyle midem bulantılarım birden kesildi sebebini bilen var mıdır acaba? Magnezyum ve kalsiyum kullanıyorum 4 gün önce başladım çarşamba günü gittiğimde doktor bir sıkıntı yok dedi. İlk gebeliğimde 9+1de bebeğin kalbi durmuştu
Selin17 EsrAaA61 kötü düşünme canım🙏🏽 Bolca dua et.. bende ilk bebeğimi kalp durması sonucu kaybetmiştim şuan çok şükür 15 haftalık hamileyim 🤲🏼
Bsrlmnemr EsrAaA61 ben de ilk bebeğimi 7 haftalıkken kalp durması sebebi ile kaybettim şu an tekrardan hamileyim illa aynısı olacak diye bi durum söz konusu değil. Bu hamileliğinde önlem amaçlı kullandığın bi ilaç var mı? Ayrıca doktora git bi muane ol için rahatlasın en azından.. Acaba mı acaba mı diye düşünmekten iyidir
Merve_zynp Kötü düşünme iyi düşün çok korkup bebeği de strese sokma annesi en iyisi doktora muayene için tekrar git için rahat etsin
EsrAaA61 Merve_zynp korkulacak bişey olmadığını söyledi doktorum stres yapmamaya çalışıyorum. Tekrar geri başladı mide bulantısı eskisi kadar yoğun olmasa da
EsrAaA61 Bsrlmnemr çarşamba günü kontrol için gitmiştim durumu gayet iyi kullandığım ilaçlar Magnezyum ve kalsiyum kan pıhtısı içinde ecoprin kullanıyorum. Teşekkür ederim