bebegim_28 Asdfg123 havuz sakıncalı diye biliyorum ama deniz sorun olmuyor diye biliyorum virüs muhabbeti olmasa bende gircem bugünlerde
Evita Asdfg123 denize nerde girdiğine bağlı, egede akdenizde temiz bir koyda giriyorsan ayrı, marmara denizinin avşa/marmara adasında, erdekte temiz olmayan bir koyda girmek ayrı. Havuz zaten hiç güvenli değil :/
Medusafer Asdfg123 ben fethiyede yaşıyorum geçen gün girdim denize çok da rahatladım doğurana kadar da gitmeyi düşünüyorum havuzumuz da var ona da girmeyi düşünüyorum
yigitalpinannesi40 Medusafer Ben de Fethiye de yaşıyorum ama giremedim henüz denize su soğuk üşütürüm diye 😊
Hnfth Asdfg123 kaç haftaliksiniz bende denize girmek istiyorum 13+5 haftalihiz doktoruma henüz sormadım ama
Medusafer yigitalpinannesi40 evet baya soğuktu ama girince alışıyorsun o kadar rahatliyorsun ki yarim saat filan yüzdüm çıkar çıkmaz degistirdim üstümü o yüzden hicbir sorun yasamadim
Bsrlmnemr Asdfg123 havuzu genelde yasaklıyorlar denize izin veriyor çoğu doktor fakat benim ablam denize girdi aşırı derecede enfeksiyon kaptı ve çok çirkin ilaçlar içti açıkcası insanın midesi zor kabul ediyordu.. Ben riske atmayı düşünmüyorum o sebeple
Medusafer Asdfg123 evet normalde antalyaliyim buraya alıştıktan sonra antalyada denize giresim gelmiyor burda tertemiz hele koylar
yigitalpinannesi40 Medusafer Oh ne güzel bakalım bizde bu hafta zor da haftaya açarız insallah sezonu 😊
Asdfg123 Henüz 10 haftalığız biz doktoruma soracağım bakalım ne diyecek ama İstanbul da denize girmek çok sakıncalı