Papatya24 Benim de bat 26 Haziran. Yumurtlama öncesi ve çatlama olan günü değerlendirebildim ovülasyon takibiyle. Çatlamadan 4 gün sonra gece ve ertesi günü iki damla ilki kahverengimsi ikincisi pembemsi lekelenme geldi biraz stresli günler geçiriyordum ondan korkuyorum acaba oldu da kötü bişey mi oluyor yoksa yerleşme kanaması mı yerleşme bu kadar erken olur mu kafamda sorular😔
Bade94_1 Hepinizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun benim bu ayda umudum yok göğüslerim çok şişti açıyor daha bugün 10 gün kaldı adetime kaşık ağrılarım başladı şimdide hiç bilmiyorum bende rahim filmi cektircem ondan sonra aşılama
vuslatim34 Bade94_1 kuzum bende bu ay aşılama için gittim .Gonalf iğne kullandım çatlatma iğnesi oldum tam aşılama günü nasip olmadı doktorla anlaşamadık.Ama nedense iyikide yaptırmadım dedim aşılamayı .Bu iğnelerle hamile kalan çok kişi var.Doktora gidince klomen le değilde gonalf iğneyle yumurtalarını geliştirmek iste. Allahım hepimize tez zaman hayırlı evlat nasip etsin.Ben ne zaman bir tedaviye başladam engel çıkıyor bu ay anladım ki Rabbim bana bekle zamanı var dedi artık.
Mormenekse34 vuslatim34 yumurtlamada problem yokken bu igne oneriliyor mu acaba Ben klomen kullandm kndi catlaynca igne vurmadi Nasip olmazsa bidahaki ay igne mi istesem
vuslatim34 Mormenekse34 benimde problem yok canım.Ama iğne pahalı oldugu için doktorlar genelde aşılama sırasında kullandırıyor.Ama istersen verebilir belki.
Sheyda ElifKoseSancak rabbim her seyın en hayırlısını versin canım üzülme sakın bunda da vardır bır hayır
rezhan Bade94_1 benim adetimi 2 gun kala tek bilirtim arada sirada adet sancisi gibi sancim var bilmiyorum adetmi olacam yoksa hamilami test yapamayada korkiyorum negatif çikacak diye
Bade94_1 rezhan yarın yao bakalım cnm belki vardır adetle aynı belirtiler oluyormuş ya inşallah vardir