Gizemnaz_ Secil320 evet canim yaa hayirlisi.sabredicez rabbim nezaman nasip.ederse ben olursa hemen haber veririm tabiki canim isteyen hepimize nasip olur insallah🙏 seninkiside hep duzenliyse bekle canim belki gec cikacak.testte insallah hamile kalmis olursun💜
Secil320 Gizemnaz_ insallah canim benim dua edicem hepimiz icin. Rabbim tez zamanda kucaklarimizin dolmasini nasip etsin insallah 💗💗
iremgun Secil320 aa tabi hemen türkiye de gibi düşündüm😊 inşallah rabbim gönlüne göre versin hamilesindir canım 🙏
Secil320 iremgun Allah razi olsun canim, aslinda cok umutlanmistim ama testler negatif cikinca sabahtan beri moralim cok bozuk, beklicem saliya kadar artik baska care yok .
iremgun Secil320 bozma moralini canım, en çok etkileyenlerden biride o oluyor insanı. Rabbim bize de nasip edecek hep buna inan💕 belki var geç döllenme ve sen salı günü öğreneceksin belki de iyi düşün her zaman🙏
Secil320 iremgun Zhrnz Canlar bugün hastalandim 5gün gecikmeli bi sekilde geldi testler dogru gösteriyormus demekki 🙄
iremgun Secil320 sağlık olsun kuzum. Temmuzda beraber gün sayarız artık😊 rabbim nasip edecektir en doğru zamanda🙏💕
Secil320 iremgun aynen canim belkide Temmuz bizim ayimiz olur🙈 Allah en dogru zamanda nasip etsin insallah 💗