cylnnzl Perşembe rahim filmi çekindim ağrım çoktu diye 5 kat merdiven çıkmamak için kayınvalidemlerde kaldık dün akşam eve dönünce rast gele yapayım bir ovulasyon testi dedim T çizgisi çok belirgindi hemen hemen aynıydı C ile eşime değerlendirmeliyiz dedim çok ağrın oldu biraz daha bekle o yumurtlama değildir dedi hevesim kırılınca fotoğrafını bile çekmedim. Biraz önce tekrar test yaptım ve ikinci çizgi nerdeyse silinmiş. Yumurtlamışsam yumurtam çatlamış oluyor değil mi böyle ?? Peki bu günü değerlendirsem ihtimal olur mu çatladıysa ? İlk kes yumurta çatlamasını yakalıyorum çok heyecan yaptım ya 😌
cylnnzl Sinemisdemirag kocamı çağırdım işten geliyor doktoruma arayıp sordum dayanamayıp evet mutlaka değerlendir dedi 🤣 kocamın iş yeri evin sokağında hemen gel dedim 🤣🙈🙈🙈
cylnnzl Sinemisdemirag bu günü değerlendirdik yarım saat uzandım kalçamın altına yastık koyarak 🙈 fakat tuvalete gitmem gerekti yarım saat dolar dolmaz gittim sorun olmaz dimi 🙈 ilkkez yumurtlamayı ve çatlamayı yakaladım ondan çok tedirginlik oldu da bu konularda 😌
cylnnzl Happybsrn ay inşallah adamı işten çağırdım işini gücünü bıraktı geldi kıyamam 🙈😂 birde şırınga kullandım araştırmıştım bi çok kişide işe yaramış 3 gün önce de rahim filmi çektirdim ihtimalim artmıştır diye düşübüyorum bakalım nasipse olur inşallah 🙏🏻😌
cylnnzl https://imgyukle.com/i/CRJcRI Üstteki test öğlende yaptığım ilişkiden önce. Alttaki test ilişkiden sonra 16:19 da yaptığım test. 2. Çizgi silikti iyice silikleşti 🙈 iyice eminim yumurtlama olduğuna artık 🙏🏻☺️
Hatice1834 cylnnzl Canım gebelik şansın yumurtan çatladıktan sonra daha yüksek iki çift çizgiyi gördüğünde LH hormonu çok yükselmiş demek bu hormon yumurtan çatlamadan 24-36 saat önce yükselir yani demem o ki iki çift çizgiden sonra 24-36 saat aralarında yumurtan çatlayacak sen bugünü ve yarını da mutlaka değerlendirmelisin
Hatice1834 cylnnzl Bu gece yap yapabilirsen sabah bir daha yap çünkü sabah spermlerin en aktif hareketli olduğu zamanlarmış ne zaman tutacağı belli olmaz
cylnnzl Hatice1834 kocam cinselliğe düşkündür hayır demez ama rahim filminden çok acı çektim diye kaçıyor benden 🙈😂 ama değerlendiricem yapacak birşey yok herşey bebiş için 🙈🙏🏻😂
cylnnzl Nil-Beyza kadınlar kulübünde okudum 40 sayfa konuşma vardı herkes şırınga kullanmış denemiş aynı ay hamile kalmışlar. Normal ilişkiye giriyorsun ama erkek steril bi kaba (pet bardak olabilir) boşalıyor. Şırıngaya çekip hızlı bir şekilde kendine enjekte ediyorsun belinin altına yastık koyup ayaklarını duvara yaslayınca ihtimali de arttırıyormuş. Boşalmadan sonraki 15 dakika içinde yapılması gerekiyormuş spermlerin sağlığı açısından. İlk kez denedim bende bakalım inşallah sonuç olumlu olur çok ilgin bir yöntem ama ümit işte çok pozitif sonuç alan var 🙏🏻😌
MrvDmrkr Madem ki çatlamayı yakaladın bir kereyle riske atma hiç, akşama,sabaha deneyin. Şu birkaç günü ben olsam 5-6kere denerdim.😬
cylnnzl MrvDmrkr üst üste olan ilişkilerde meni içerisinde sperm sayısı düşüyor en azından 6-8 saat aralıkla olabilir ama gece ve sabahı da değerlendiricem bakalım 😊
cylnnzl iremgun değerlendiriceem stres yapıyordum önceden ama stres faktörlerimi ortadan kaldırdım artık sadece deneme modundayım ☺️😌