chaos Arkadaşlar detaylı ultrasonda down sendromu riski saptanabilir mi? İkili üçlü dörtlü yaptırmayıp sadece detaylı usg yaptıran var mı, teşekkürler
Mervelsmet chaos ben 2 li testin zamanını geçirmiştim sadece detaylı yaptırmak istemiştim ama doktorum detaylı farklı 2 3 4 lu taramalarin başka olduğunu söylemişti 4lu yapalım demişti yaptırdım düşük çıktı haftaya da detaylı ultrasonda gireceğim canım
busra2512 chaos ben ikili üçlü hiç birini yaptırmadım doktor ikili test zamanı sadece ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı detaylı ultrason a gir bir problem varsa orada da çıkar demişti canım
Wonderanne chaos saptanabilir çünkü dön sendromunda bebehin kalbi böbrekleri ve bağırsakları farklı oluyor ense kalınlığı ve burun ölçüsüne de bakıyorlar ayriyeten downda parmak çizgisi olmuyor detaylıda buna da bakılıyor girdiğinizde 2li 3lu test yaptırmadım derseniz bakar diye düşünüyorum
chaos Gonay Bazen ultrasonda hiçbir sorun çıkmayıp kanda çıkıyormuş o yüzden bilemedim bende teşekkür ederim cevabınız için
chaos Mervelsmet Gittiğim hastane ikili test için 750 TL talep etti ve sinirlerim aşırı bozuldu bende bilemedim yaptırmasam mı acaba diye düşündüm ama devlette de olsa yaptırayım bari. 4lü zamanı ne zamandı şu an 15 haftalığım
Mervelsmet chaos ben özel hastanede 16 +6 ken yapıldı fiyatı 287 tl ye yapıldı canım sadece kan alıp başka acibademe gönderdiler bandirma royal hastanesine gidiyorum ben
chaos Mervelsmet Uygunmuş fiyatı canım ben İstanbuldayım yeni levent hastanesine gidiyorum maalesef çok pahalı
chaos busra2512 Bende detaylıda çıkar diye düşünüyorum canım direk onu yaptırayım ya, çok teşekkürler