Ruzgarperisi Kizlarr. Lütfen bilenler söylesin. Mesela test yapicam gebelik için. Geçen ay olduğum adetin tarihimi geçmesi lazım yoksa bu ay bekledigin adetin mi zamanı geçmesi lazım test yapmak için. Hep kafam karışıyor.hangisinde test yapmak gerekir??
yumukeller Ruzgarperisi bu ayki adet tarihini 3/4gun geçmesi yeterli. Ben 2gun geçe yapmıştım 2. Çizgi silikti hemen kan testi yapıp öğrenmiştim 😊
ipek-smr Beklediğin adet tarihinden 2-3 gün geçmesi lazım eğer kan verip bakacaksan adetine 2-3 gün kala da öğrenebilirsin
Ruzgarperisi ipek-smr teşekkür ederim canım cevap için.kan vermicem test yapcam 2 gün kala.yumurtlama 4 haziran ama ben 5 hazirani degerlendire bildim ancak
Tomrisme Bu ay geçecek canım. Geçmiş dönemki adet demek o ay yumurta döllenmemiş demek. Sıradaki adet günün geçince test yapacaksın.
Ruzgarperisi Tomrisme anladım canım. Geçen ay 21 mayisti adetim. Şimdi 18 haziran bekliyorum. 28 günde bir adet görüyorum hep. Demek 18 geçmesini beklicem.tesekkur ederimm
Tomrisme Ruzgarperisi rica ederim adetinden iki üç gün sonra yap bekleyebilirsen, benim düzensizdi tam 7 gün sonra yaptım üzülmeyeyim diye ☺️
Ruzgarperisi Tomrisme sanırım o kadar bekleyemem. Şimdi bile adet ağrısı var.belimde gogsumde ağrılar oluyor.tek yumurtalama gününün ertəsi gününü degerlendirik acaba tutmusmu))
Ruzgarperisi Tomrisme geçen sene evlendiyim ay hamile kaldım düşük oldu. Martda kurtaj oldum .doktorum 3 ay korun dedi. Yumurtalama günüm 4 hazirandi.ama ben 5 Haziran’da şeffaf akıntı gordum o zaman ilişki korunmasız oldu. Ondan önce ve sonra hep korunmalı.insallah bebek vardır. Kafayı yicem yoksa.o kadar çok istiyorum ki bebeğimin olmasini.
Tomrisme Ruzgarperisi Sanırım bu aydan sonra korunmayacaksınız. Sadece yumurtalama günlerinde değil de gün aşırı öneririm. Biraz da kafanı serbest bırakmaya çalış canım stres altındaysan hormonların da öyle çalışır. Duacınım 🙏🏼
Ruzgarperisi Tomrisme evet adet olursam bu ay.olsun bitsin korunmucaz herhalde.bakalim. Alalh razı olsun. İnşallah bu ay hamile kalırım.😘🤲
Ruzgarperisi yumukeller teşekkür ederim.cevabin için İnşallah bakalım hayirlisi ile bende hamile kalırım,😘🤲
Zuleyha1997 Insallah hamile kalirsin canim Testi adet tarihinden 2-3 gun sonra yap bende ama biraz test gec gosterdi cocuk yeni oldugu icin hep silik cikiyodu testde ama 10 gun gectikden sonra testde tam gostermeye basladi
Secil320 Zuleyha1997 canim benim bugün gecikmenin 4. günü sabah test yaptim ama tek cizgi, ilk günde test yapmistim oda negatif cikmisti. Yaptigin testlerde erken gebelik testiydi . Yinede umut varmi dersin 😔
Ruzgarperisi Zuleyha1997 insallah canım.bakalim.sabr edebilecekmiyim o kadar . Yeterki olsun ben beklerim bir kaç gün daha
Zuleyha1997 Secil320 insallah canim benim.test erken olunca gostermiyor bir hafta falan regl olmazsan tekrarla o zaman gostericek