Didialp Kızlar selam,ben sevil bebe den reflu yatağı aldım kiraz çekirdekli modelinden ama ne yapsam koku geçmedi,yataş junoyu gördüm hiç alan var mı? Yada kullanan?
Btyas34 Didialp ben aldım canım henüz kullanmadım . Anne karnında hissettiren tek reflü yatağı olması beni kendine çekmişti
gokcecan Didialp nasıl bi koku ilk kez duydum.. ben bime gelen reflü yatağından aldım hiç koku faln yok
Tb29 Esraslc canım bişey sorucam bebek bu yatakta sadece sırt üstü yatabiliyor değil mi? Yan yatma durumu olabiliyor mu? Ben ondan biraz cekiniyorum istediği gibi dönemicek sabit kalıcak diye. Bizim bebekliğimizde yüzüstü yatarmışız kusma durumu olursa diye şimdi reflü yatakları var ama. Bilemedim :)
Mrv3dmr Didialp Canım ikinci el sitelerinde hiç kullanılmadı diyerek cok rahat satabilirsin. Tutumluanne, dolap falan olabilir. Hatta burada bile belki almak isteyenler olabilir.
Btyas34 Didialp buradan yaz istersen almak isteyen olabilir yada letgo dan filan etiketli sıfır derseniz çok rahat satarsınız bence :)
Didialp Mrv3dmr cok teşekkür ederim aynen bi şansımı denim:) ya aslında beğenmediğim bir ürünü başkasına vermek yada satmakta gönlüm el vermiyor..resmen kokuyor ben yatamam mesala o kokuyla bebişim nasıl yatsın..aldımmbugün junodan insallah sever kuzucuk:)
Didialp Semipermeable güzel güzel uyusun kuzucuk:) bende aldım gittim ellerinde yokmuş perşembe günü gönderim sağlıcaklar🥰insallah sever tontik,ya reflu yatağı kokmasa kullanırdım ama cok fena kokuyor🤷🏻♀️
Didialp Tb29 reflu yatağı olduğu için yüzüstü yatmasada oluyor kusma tehlikesi kalktığı için zaten cok önerilmiyor dünya sağlık örgütü tarafından da sırt üstü,bu yatağın kafa desteği vs olduğu için kafasıda şekilleniyormuş