Nezosikra SerdaRaysel yazsınlar bakalim canım benimde bi akrabamin erkek bebisi benden 1 hafta önce ona sordum bakalim kac diye ama bence onun cinsiyetle alakasi yok diye düşündüm boy ölçümü oluyormus o
Nezosikra SerdaRaysel evet canım fark ediyor 1 gün bile programda gormuyon mu ne kadar degisiyorlar bir günde
Nezosikra Arkadaşlar bebegi 12 haftalık olup cinsiyeti erkek olan arkadaslar rica etsem crl yazan yerde kac yazdigini bi söylermisiniz🙏🙏 cinsiyetle alakasi varmiymis bi karşılaştıralım
Aytelf2012 Nezosikra 56 mm benimki 12 hafta 1gunluk doktor yüzde 90 erkek dedi ama değişen çok oluyormuş bilemedim bende….sen crl değerini neden sordun benim kızım daha uzundu bu zamanlar😂
Nezosikra SerdaRaysel onunkinde oyle yazmisyormus dostum 4 boyutlu uktrason oldugu için yazmıyormuş 🤷♀️🤷♀️
M21 Lamia65 rica etsem bana da bakar mısın En son adet tarihim:16 Nisan 2020 Eşimin doğum tarihi:13 Haziran 1992 Benim:10 Ağustos 1996
Lamia65 M21 Seninde Eşinizinde kanı 2020de değişmiş.Kusura bakma canım bişiy söyleyemiycem İkinizinde kanı taze aynı yılda değişmiş
Elif_gur12 Lamia65 yok eşimin benim doğum tarihi ve son adet tarihim ile baktım rus takvimi yazıyordu
3melekannesi23 Lamia65 eşimin doğum tarihi 22.01.1992 benim 24.01.1992 son adet tarihim bebeğin haftası ile uyumlu olmadığı için yani geç bir döllenme olduğu için ben size hamile kaldığım ayı söyleyeyim nisan ayı
Lamia65 3melekannesi23 Eşinizin kanı 2020de Senin kanın 2019da değişmiş Erkek canım. Eşinizin kanı taze