Merve_kucuk esraaarslan 16 haftalıkken erkek demişti. 22 haftalıkken detaylı ultrasonda da kızım olacağını öğrenmiştim 🙂 Happy momdan mezun olduk ve 1 ay 6 günlük olduk biz 😊
Mvlildz esraaarslan 12 haftalıkken erkek dedi 17. haftamda göstermedi bir saat sonra tekrar baktı ve kız dedii detaylıyı bekliyorum emin olmak için 😂
ipek-smr esraaarslan evet bana 13 haftada erkeğe benziyor erkek dedi 16+3 te prensesim olacağını öğrendim 😍💜
akovalardan esraaarslan 12.haftada direk kesin erkek dedi şuan 27.haftadayız hala erkek bakalım sağlıkla gelsin bebeklerimiz dünyaya 🌺
minikkuzucukcyprus esraaarslan var tabi canım, o haftalar çok erken kesin sonuç için. Bana 13-14-15. Haftalarımda yüzde doksan erkek dedi, 22. Haftamda detaylıda kız dedi, 26. Haftamda da kesin kız dedi
minikkuzucukcyprus esraaarslan bu arada ben de hep erkek hissediyordum, erkek olsun istiyordum ama minicik bir prenses var içerde😍🥰sağlıklı olsun da, fark etmez
Misssimsek esraaarslan 12 haftalikken kiza benzetti 14 de kesin kız dedi detaylı da erkek olacağını ogrendik