Aygul01 Hll3840mhmt oturarak canim. Ben egilemiyorum baskı oluyor nefes alamıyorum o yüzden oturarak kılıyorum. Tekbiri ayakta getiriyorum secdeye giderken oturuyorum, oturarak yapıyorum secdeyi ve sonra oturduğum yerden devam ediyorum.
papatyalarr5 Hll3840mhmt eğer eğilip kalkarken sen zorluk yaşamıyorsan sıkıntı Yok 7. Ay gibi bende oturarak kılmaya başladım beş ağrısı baskı falan zorladı çok
Deletedmom399 Hll3840mhmt eğer kendinde bi rahatsızlık hissetmiyorsan aynı şekilde kılmaya devam edebilirsin. Ben 5.aydayim ayakta kılmaya devam ediyorum ama secdeye giderken iki bacağımı açıp göbeğimin boşlukta kalmasını sağlıyorum. Su an için bi sıkıntı yok. Ama zorlaniyorsan oturarak da kılabilirsin canim. Allah yaptığımız ibadetleri kabul etsin inşallah 🤲🏻
NurseB Hll3840mhmt zararı yok tabiki kılabiliyorsan ben pilates yoga yapıyorum daha zorlayıco hareketler var :)
Hll3840mhmt Aygul01 ben en çok secdede zorlaniyorum bi de bişey olur mu diye korkuyorum sıkılır vs bebek diye
Hll3840mhmt papatyalarr5 kalkmak değil de secdede eğilince bişey olur mu diye korkuyorum kese felan yırtılır mi diye baskı uygulanıyor ya sıkışıyo
demioz ben 20.haftadan beri oturarak kılıyorum başka türlü nefes nefese kalıyorum secdeye varınca da kusacak gibi oluyorum 🙁
Yavuz-Elif Hll3840mhmt Allah’ın izniyle bebeğe birşey olmaz ama sen hareketlerinde kısıtlama hissediyorsan oturarak kılabilirsin canım.Ben 29 haftalığım şu an normal kılmaya devam ediyorum çünkü zorlanmıyorum şükür.
Meryeminannesi1 Ben 34.cü haftama giricem hala ayakta kılıyorum çok şükür zorlanmıyorum. Elhamdulillah Rabbimizin sağladığı bu kolaylığı da zorlanıyorsanız kullanmak en güzeli rabbim işlerinizi kolaylaştırsın yükünüzü hafifletsin sıkıntılarınızı gidersin 💕
NurseB Hll3840mhmt sadece bacaklarımda ödem olduğu zaman oturarak kılıyorum yerde bacaklarımı katlayıp oturamadığım için