Alpzumra Elifcek maşallah canım bende kızlarıma kavuşuyorum pazartesi günü ama sıkıntılarım var biraz inşallah birşey olmadan atlatırım merak ettiğim kaç kilo doğdular acaba biz 36 haftalık olucaz o gün ama biraz gerilemişler anne karnında 35 haftaya uyumlu olacak ogün
Elifcek Alpzumra Biri 2905 diğeri 2750 doğdu . Size önerim doğumunuza gideceğiniz güne kadar her gün pekmez için bol bol . Ve günde 2 tane muz yiyin☺️🥰
Elifcek pamuk32 oldu canım çok çatladım . Son haftalar benim de çok canım yandı çok kaşındı . Kantaron yağı sürdüm hep o biraz kaşıntıyı alıyordu ☺️
Alpzumra Nurcihan34 hayır canım hiç birşey demedi suları azalmış Kan bekliyoruz benim kanım 9a düşmüş nakil olucam belkide bunlar sebeb
Nurcihan34 Elifcek Maşallah güzel günlere büyüt çocuklarını:) bende 30. Haftaya gircem ogluşlarımla zaman yaklaştıkça heyecan basıyor alışverişi nasıl yaptınız siz 0 3 ay mı aldınız genel olarak
Elifcek Nurcihan34 ilk etapta 0-3 ay çok aldım . Herkes aşırı çok almışsın demişti . Ama inanır mısın hepsini kullanıyorum . Küçükken dışına çıkarma olayları çok oluyor . Büyük de aldım 6-9 ay felan , şimdi bir sürü de hediye geldi . ☺️
Nurcihan34 Alpzumra dizin sağlınız için en iyisi ne ise o olsun sağlıcakla alın bebislerinizi kucağınıza
ikizkelebeklerim06 Ben de çift yumurta ikizi bekliyorum 10. Haftamızdayiz inşallah o güzel günler bana da nasip olur gözünüz aydın 🌿💕
hulyatkknt Elifcek ay maşaallah ya bizim de Cuma günü sezaryen tarihimiz spinal istedim ama korkuyordum iyi geldi postunuz. Maşaallah size ve evlatlarımıza 🥰🥰
Elifcek Sibel4264 ilk gün hastanede verme dediler ama hiç sütüm yoktu bebeklerim gece boyunca ağladı meğerse açlıktanmış biz gazları var sandık . En son sabaha Karşı annem az mama veriyim dedi verdik uyudular . Şimdi ben hem emziriyorum hem mama veriyorum. Sadece sütüm yetmiyor
Momnurse Elifcek Gözün aydın öncelikle Allah güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 😇🧿Darısı bize😇 Mama olarak ne kullanıyorsun birde sütün için özellikle içtiğin çay yiyecek ne var?