Kubraarsss Elifcek bebekleriniz tek yumurta ikizlerimiydi birde kaç kilo doğdular 🥰 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Sibel4264 Elifcek sen kaç kilo aldın canım ne yedin ne içtin bebekleri beslemek için tavsiye verir misin
Elifcek Fatmanz1erva2 6 saat sonra katı gıdaya geçebileceğimi söylediler tost yemiştim😅 ertesi sabah eve geldik zaten ev yemeklerini normal yiyorum sadece emzirdiğim için bebeklere gaz yapmayan yemekler yemeye çalışıyorum🥰
Sibel4264 Elifcek dogum sonrası mama verdin mi peki canım benim ilk bebegim sarılık oldu da ondan korkuyorum ikizlere sütüm yetmez sarılık olurlarsa diye
Fatmanz1erva2 Elifcek anladim cnm masallah darisi basima ins bende bir an evvel kucagima alirim sag salim daha 34.3 haftaligiz gunler gecmiyor sezeryan olucam bende daha gunumuzde belli deil
Elifcek Sibel4264 Ben 17 kilo aldım . Bebekler için düzenli olarak kaşar peynir ve muz her gün yedim. Son haftalar et çok tükettim ☺️
Elifcek eryesil doktorum erken riskin yok yapmayalım ama istiyorsan yapalım dedi kendi isteğimle 32. Haftada 2 doz ciğer geliştirici vuruldum ☺️
Sibel4264 Elifcek dogduktan sınra mama verdin mi peki canım yada ver dedi mi ebe sadece süt le beslenır mu acaba ikizler
pamuk32 Elifcek canım 30 lu haftalarda vajinaya baskı oluyormuydu çok baskı yaşıyorum ve korkuyorum.. ayakalri ckcak gibi bazen
Elifcek pamuk32 oluyordu canım özellikle alttaki bebeğim çok vuruyordu vajinaya . Ama sıkıntı olmadı şükür doktorum da normal bu durum demişti ☺️
Elifcek glshr İkisi birden uyanınca karnımda resmen halay çekiyorlardı 😅 o haftalar çok hareketli oluyorlar😍
Elifcek linguist92 ameliyat kısa sürdü 20 dakika belki ☺️ Daha uyuşukken dikildikten sonra bastırıyorlar bence sen sadece hissedersin acı yok🥰 kanamam ilk 3 gün çok oldu depend alın kesinlikle çok büyük kurtarıcım oldu. 😊