2020ARALIK Merhaba arkadaşlar normalde kontrollere özele gidiyorum ama ikili test fiyatları çok pahalı o yüzdem devlet hastanesinde yaptırıcam önerebileceğiniz bir doktor ve hastane var mı istanbul avrupa yakasında ?
Dumery 2020ARALIK devlet hastanesi ikili testi buyur gel diye yapmıyor hele de İstanbul gibi kalabalık şehirdeysen ben ilk gebeliğimde hastane bulamadım çok sıra vardı 3 hastane gezdim yapamayız dedi o zaman bimere yazmıştım müsait olan hastaneler geri dönüş yaptı randevu alıp gittim baya uzaktı. bu sefer hamileliğin basında devlete gittim doktor kontrollerine içerden ikili test için randevu verdi o tarihte gittim yaptırdım memnun kaldım mı orası tartışılır doktor sonuca bakıp direk aminyosentez yapılacak dedi sonra özele gitmeye başladım özeldeki doktor gerek yok aminyosenteze dedi
2020ARALIK Dumery bende randevu aldım bi hastaneden inşallah sıkıntı olmaz yaptırırm ya 12+2 yiz şuan
Dgn1 2020ARALIK hiç bisey olmaz korkma bazı devlet hastaneleri özellerden bile iyi bazen burda devleti kötüleyip özeli övenlere sasırıp kalıyorum tamam iyisine denk gelmek önemli ikili testimi kartal egitim arastırma da yaptım detaylıyı da orda yaptırdım özel hastane gibi baktılar dakıkalarca cok da memnum kaldım ayrıca dünyanın parasınıda ödemedim
esraaarslan Büyükçekmecede yaptırdım ben cuma hariç diğer günler yapıyorlar gittiğim gün cumaydı pazartesi gel yapalım dedi doktor , pazartesi gittiğimde hemen yaptırabildim ☺️
Busemom_3 Dgn1 kartal lütfi kırdar hastanesi gebe takibi yapıyor mu şuanda ikili testinizi yakın zamanda mi yaptınız hangi doktora nasıl randevu alınıyor lütfen paylaşın 😔
Dgn1 Busemom_3 takipli oldugun doktorunun perinatoloji bölümünden sıra alabilmen için sistemden onay vermesi lazım sonra arayıp randevu alıcaksın perinatoloji bölümünden uygun zamana önce ultrasından bakıyolar sonrada kan testi veriyosun 1 hafta sonra cıkıyo sonuclar
Dgn1 Busemom_3 Gebe takibi yapıyolar tabiki ben yakın zamanda gitmedim baya oldu ama virüs zamanı detaylı için gitmiştim aynı doktora baktı pandemi hastanesi oldu felan dediler ama suan normal hasta kabulu yapıyolar bakıyolar