Melikerhan sigaranın 1 tanesi de 1 paketi de aynı. Bırakın sigara içmeyi , içilen ortamda bulunmayın diyorlar. Hamile olmayan kişiler için bile sigarayı bırakın dıye basbas bagırıyorlarken, birde karnınızda bir can taşırken içmek ne derece doğru ? Tamamen sizde bitiyor olay. Bende içiyordum 2 sene önce. Günde 1 paket bitiriyordum. Eşim istemedi. Tabii ki hop diye rahat bırakamadım ama yemin ettim kendime içmeyeceğim diye ve kafamda tamamen bitirdim. Sigaraya ihtiyaç duyduğunuzda unutmak için başka bişey yapın. Mesela kahveyle çok seviliyor. Bi süre kahve içmeyin. Etrafınızdakilere bıraktım diyin, böyle olunca yanlarında içemezsiniz tekrar başladım dememek için. Lütfen içmeyin 🙏🏻 Kokusu bile kan pıhtılaştırırken, bebeğinize bunu yapmayın. O da çok küçük , çok masum. Ona bu zehri vermeyın. Gerçekten isterseniz bırakırsınız. Çoçuğunuzun sağlığında bir sorun olsa ve bu sizin keyfi sigaranız için olsa , çok pişman olmaz mısınız? Ben doktorların da günde 1-2 tane iç dediğine asla inanmıyorum. Bununla ilgili tedavi yöntemleri de var. Yeterki siz isteyin.