selinn35 Göbekten iğne yedim ilk defa catlatma iğnesi oldum. 36 saat sonra iliskide bulunun dedi. Benim gibi olup gebe kalan var mı kızlar ?
Ftrhn selinn35 ben femara hap kullandım sonra çatlatma iğnesi ama ikinci ay da etkisini gösterdi Allah’ın izniyle ilk ay adet oldum üzüldüm ama ikinci ay tuttu şükür. Gerek kalmadı ikinci doza. Darısı başına inş
Zdgnsym93 selinn35 ayy ben de famera kullanıyorum şu anda. Inşallah yumurtalarım sağlıklı gelişirse 19unda iğne yapılacak. Aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama elimden geldiğince 🙂 inşallah gönlünüze göre bir haber alırsınız ♥️
selinn35 Ftrhn Ben ilk ay femara kullandm sadece olmadı simdi ise femara ve iğne kullandım bakalm sonuc ne olacak
selinn35 Edcrfv Ben ilk ay femara kullandm sadece olmadı simdi ise femara ve iğne kullandım bakalm sonuc ne olacak
selinn35 Miniginannesiiii1111 Ben ilk ay femara kullandm sadece olmadı simdi ise femara ve iğne kullandım bakalm sonuc ne olacak
Nur713 Bende famerayla arkasından çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ama benimki de ikinci ay etki etti
selinn35 Nur713 Ben ilk ay femara kullandm sadece olmadı simdi ise femara ve iğne kullandım bakalm sonuc ne olacak
Degisken 5 ay klomen 1 ay femera kullandım hamile kalamadım. Rahim filminden sonra kaldım. Keşke önce filmi çektirseydim. O ilaçları kullarak 4 kilo almıştım birde.