gulcingulcin Kızlar 37.haftamda gittim doktorum çatı muayenesi yapacağını söylemişti ama yapmadı.Ben de pek yaptırma taraftarı değildim o yüzden sormadım 🙈 Neden yapmamış olabilir sizce.Normal doğum düşünüyorum sıkıntı yaşar mıyım
musti28 gulcingulcin benim dün sancım çıkmasa banada yapmayacaktı canım sancım çıkınca çatı muayene si yaptı sancın çıkmamış olmalı
GoncaNur35 gulcingulcin normal doğum düşünüyorsan uygun olup olmadığına bian önce baktırırsan önünü daha net görebilirsin canım millet çatı muayenesini öyle bir abartıyor ki kadınların kadınlara garezi bu konuda birbirini korkutmak asla korkulacak acı duyulacak bir durum değil toplasan 30 saniye süren birşey merak etme hazır hissettiğinde söyle kontrolünü yaptır eğer uygun değilsen sezeryan içim günün belli olur en azından🤗🤗
Rabiacngz gulcingulcin banada yapmadı doktorum salı 40 hafta okuyoruz bnm tosun çok kilolu pazartesi gidicem. Bakalım ne dicek çok heyecanlıyım gelmek bilmiyo agrı sızıda yok😂
MerveAkty Doktorum bana da yapmadı çatı muanesini . Tamamiyle doğum anına bıraktık herseyi bebek nasil isterse öyle gelsin dedik💕
gulcingulcin MerveAkty Benimki çatı muayenesi yapalım ona göre sezeryan günü belirleriz demişti.Ama sonrasında bakmadı
gulcingulcin GoncaNur35 Gerçekten herkes öyle bir anlatıyor ki insanı korkutuyorlar.Çatı darlığı varsa normal doğum olmuyor değil mi
GoncaNur35 gulcingulcin evet canım olmuyor çatın darsa doktor çatı dar deyip bebeğin durumuna göre sana tarih verir ve sen gününü bilerek doğuma hazırlarsın kendini bu sayede boşuna suyun gelipde biraz açılman olup ağrı çekmemiş olursun boşu boşuna ben geçen hafta oldum muayenemi şuan 38 haftalığız doktor dilersen daha sonra yapayım dedi bende şimdi istiyorum dedim hiç hazırlıksız hemde 30 saniye bile sürmedi kendini rahat bırakman çok önemli başkalarının sözüne bakıp korkutma kendini 🥰
gulcingulcin GoncaNur35 Anladım.Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.Sizin normal mi olacak sezeryan mı
GoncaNur35 gulcingulcin şuan görünen normal canım uygunmuş çatım bebekde doğum pozisyonunda bakalım bir sorun olmazsa beklicez gelmesini
Glstnbrk gulcingulcin Merhaba ben Perşembe çatı muayenesi yaptırdım 37. Haftadayım korkulacak bir şey yok herkese yazıyorum buradan acısı bile olmuyor 3 saniye ancak sürüyor rahat olabilirsiniz kendinizi kasmayın yeter 👍😊