Hediyecelik Kızlar boğazım çok ağrıyor boğaz spreyi kullanan varmı aranızda hamileyken aile hekimi yazmıştı ama kadın dogumcuma soramadığım için içim rahat etmiyor kullanamiyorum ve cok fena boğaz ağrısı çekiyorum 😕
Eagil Hediyecelik ben doktoruma sordum majezik siksam olurmu diye direk asla dedi hele 32.haftadan sonra kesinlikle dedi dogal yollardan halletmeye calis olmazssa uygun bi ilac dusunulur dedi masum gibi gorunsede degiller dr a sormadan hareket etme
Sltnbl Hediyecelik benimde Boğaz enfeksiyon u olmuştu ama doktorum kullanmama karşı çıktı içindeki maddelerin ne olduğunu bilmiyoruz kanıtlanmış bir içeriği yok demişti ve ben bal ben limon yapmıştım doğal yolla geçirmiştim kullanma derim
NaimeYilmaz Hediyecelik duydugum birşey degl oksurugun varsa gecırıcek dogal tarıfım var ama bogaz agrısı ıcın bolca lımonlu ılık su ıcmenı onerırım yada kadın dogumcuna muayne olmalısn baska doktora guvenmek uygn degl bızler ıcın
HasretAcar Hediyecelik sprey kullanmak sakıncalıymış .doktorum bana karbonat ve tuzu suya karıştırıp gargara yapmamı söyledi gerçekten işede yarıyor tavsiye ederim .😊
Hediyecelik Kizlar doktoruma mesaj atmıştım şimdi cevao verdi kullanabilecgimi söyledi sorun olmaz demiş 🤗 kayseri memorial hastanesinde doktorum . Sizinde bu sprey aklinizda olsun belki lazım olur 😘
Ennur05 Geçmiş olsun canım . Bende 8 gündür Boğaz ağrısı ve öksürük çekiyorum 😞 Gargara sprey pastil hiçbirini önermedi doktor..Hala geçmesini bekliyorum 🤷🏻♀️
Hediyecelik Ennur05 yaa çok gecmiş olsun zor valla bende doktoruma sordum kullanabilcegimi söyledi ,sende dogal tarifleri dene kizlar saolsun baya biseler önerdiler
NaimeYilmaz Tuba7785 2 corba kasıgı bal 1 cay kasıgı taze cekılmıs karabıber (aktarlar cekıor yoksa normalde olur ama taze cok daha etkılı) bunları koyup buyuk kupa bardaga kaynar su koyuyorsun 10-15 dk sogumasın die sarıp sarmalayıp demlenmeye bırakıorsun sonra suzup sıcakken hızlı hızlı ıcıorsunuz. Bende hemen etkı etti ama sıcak ıcmen cok onemlı tadı kotu ama oksurmekten daha kotu degl 😊🌸
Aralidnak Üst solunum yolu enfeksiyonu ve boğaz ağrısı yaşadığım için bana da aile hekimi verdi. Kadın doğum doktorum da onayladı. Çok elzem durumlarda kullanıma uygun içiniz rahat olsun. Tek detay; boğaza sıkıp 1 dk bekletip yutmadan tükürün.