Minikfasulyem26 Kizlar gebelik sekeri bebek hareketlerni etkiler mi acaba bebegimin hareketleri biraz azaldi gbi sanki 25+4 haftalgm
Cmklc Minikfasulyem26 canım gebelık sekeri etkıler mi bılmıyorum ama 28 haftaya kadar bebek hareketleri düzenli olmayabılıyor Ama sen yınede dıkkat et. Ellerinle hissetmeye calıs bakalım😊 ben oynamaynca oyle yapıyordum💁♀️
Akfirat Minikfasulyem26 siz de de vajinal ağrı oluyor mu? Çatı ağrısı buna mı diyorlar ki?Benim ilk aydan itibaren ağrım oldu.yatakta sağdan sola soldan sağa dönerken yataktan kalkarken yada oturup kalkarken hep ağrı hissediyorum.normal mi ki
Minikfasulyem26 Cmklc ay rahatladm braz vala cok sagol kuzm insan endise ediyo ya cok fazla takiyrm bn
Akfirat Daha derin uyuyabiliyor bir de gece sen uyurken daha çok hareket ediyordur.bizde 25+3 haftalığına.hündüz çok hareket etmiyor.akşam saat 10 11 gibi hareket ediyor.otururken hafif yana eğiliyorum yastığa o zaman daha çok hareket ediyor.
Minikfasulyem26 Akfirat kuzum bnm yatarken vala olmuyo bazen arada oluyo ama bisey batiyo gbi yada agri tarzi rahatsiz edici ama kisa zamanda geciyor