Bgmky Nerdeyse hiçbir belirtim kalmadı kızlar. Mide bulantım, kasık ağrım, baş dönmeleri bitti. Ama müthiş derecede iştahım açık 😅10. Haftada olup bunları yaşayan var mı?
corekotu_1 Bgmky coook normal bende de 9. haftamin sonu ve 10. haftamin baslarinda tamamen gitti belirtiler. hatta cok enerjik hissediyordum kendimi. sonra kontrole gittim denk gelmisti tamda. hicbir sorun yok cok normalmis. bugunde 10+6 olduk yavastan yine basliyor belirtiler. korkmayin yani
Ebrdef Bgmky 13 haftalığım belirtiler bir gün bile gitmiyor bende zor bekliyorum rahatlasam artık diye 😃
linguist92 Çok normal benim de göğüslerim çok acırdı birden bir gün kalktığımda acısı kesilmişti panikleyip doktoruma gitmiştim sorun yok vücut her zaman aynı tepkiyi vermez kimi gün belirti kaybolur kimi gün yine başlar demişti☺️
symslmz 10 haftalığım dediğiniz belirtilerin hiçbiri hamileliğimin başından beri ben de hiç olmadı 🤷🏻♀️ Vücut alışıyor artık sizin de
Kayraaliasaf Ben de 10+3 deyim. Benm zaten su ana hic bi belirtim olmadi pek oyle rahat geciyo sukur.
Bgmky Ebrdef biran önce sizde sağlıklı bi şekilde kurtulursunuz inşallah 😊 İnsan su içmek bile istemiyor bulantı olunca