Rabiast merhaba, ben normal doğumu bekleyip sEzeryana dönen 4 günlük bir anneyim 🙂 40+6 olup halâ doğuramayınca doğumumu suni ile başlattılar. 10 saat suni sonunda sadece 2cm açıklıktan 4,5 cm ulaşınca pes ettim ve sezeryan istedim. Ameliyata ağlaya ağlaya gittim korkudan. Ama hiç korkulacak bir tarafı yok o anın ameliyathaneye inmem spinal yapılması ve bebişimi görmem 15-20 dk sürdü herhalde. İnanılmaz güzel bir duygu. Tabi sonrası biraz ağrı oluyor. Benim daha 4. Günüm zorlanıyor muyum evet bu belki benim yapımla alakalı ama bol bol kalkıyorum hiç öyle komple yatmadım yani ben ameliyat oldum deyip. Gerçi kendimi de suçluyorum acaba biraz dinlenmem mi gerekiyor diye. 🤷🏻♀️ Benim ayaklarımın açılması 9 saat sürdü ilk kalkamam falan diyordum galiba ama hop kalktım o bile çok zor değilmiş 🙂 inanın sonunda o miniği görünce unutulup gidiyor herşey. Ben belkide hem normal doğum stresi yaşayıp hemde sezeryan olduğum için böyle daha zor geçirmişte olabilirim. Herkes aynı değil. Biz kadınlar herşeyin üstesinden gelebiliriz unutmayın 💪🏻