Esraibo1998 Arkadaşlar 23+3 günlük hamileyım sürekli tansiyon ölçüyorum 13 8 veya 12 7 çıkıyor başım dönüyor ilk gebeliğim de preaklemsi geçirdim şuan da korkuyorum hergün aspirin ve iğne vitamin kullanıyorum tuzluda yemiyorum bir bilgisi olan varmı
Flzbll Esraibo1998 şimdilik tansiyonunuz iyi ama stres yaparsanız yükselir.. ilk gebelikte kaçıncı haftada başlamıştı
Cigdemveminik Esraibo1998 bence bir hafta boyunca hergün sabah akşm aynı saatlerde ölçüp not edin tansiyonunuzu ve doktorunuza bilgi verin bnmde bu şekildeydi 13-8 felandı dktorum gebeliğin son ayına kadar tansiyonun düşük olması gerektiğini söyledi ve ilaca başladık ihmal etmeyin tansiyon çok önemli geçmiş olsn
Esraibo1998 Emren canım ilk gebeliğim de de böyle yavaştan tansiyonum yükselmeye başladı ister istemez korkuyorum 😔
Emren Esraibo1998 korkma canım inan bana korktukça çıkmayan tansiyon da çıkıyor başıma geldi 7 ay hiç sorunum yoktu biraz korku endişe kaygı derken 2 gün indiremedim tansiyonu..inan bana stresin yapmıyacağı şey yok.Sabır edeceğiz 🙁 mesele ben şuan uzun yoldayım ist dönüyorum ölüp ölüp adeta diriliyorum araçta ama korkunun ecele faydası malesefki yok telkin edeceğiz kendimizi
Mavi34 Kız kardeşim 13 9 a çıkıyordu arada birkez 14 oldu 3 hafta erken sezeryanla aldilar bebeği tansiyondan ötürü bebek beslenememeye başlamıştı siz hergun 4 5 kez ölçüp doktorunuza danışın