13 haftada değilim ama aramıza hoş geldin ve hayırlı olsun 🤗 kucağına almak da nasip olsun ikizlerini sağlıkla 🤗🧡

[silindi], Gebelik etiketini kaldırdı.

Sym1 ah maşallah bizde o haftalara gelsek artık diye çok dua ediyorum 🙏🏻🧡🧡 yaa sağ sağlim gelsin prensesssler☘️☘️🥰🥰 bu süreçte hiç kanamanız oldu mu acaba

• Sym1 bunu yanıtladı.

Ya benim bi sorum olacak, ikiz olduğunu nasıl öğrendiniz? Yani ilk keseyi görmeye gittiğinizde falan çift kese mi vardı? Çok merak ediyorum 😍🙈

Senem- sağ sağlim sağlıkla kavuşursunuz inşallah 🙏🏻🧡🧡 ikiz annesi olmak çok heyecan verici . İnşallah biz de sağ sağlim geçiririz haftalarımızı. 🙏🏻 Acaba kanama yaşadınız mı hiç

brcbykklc Allahım en hayırlı zamanda kavuşursunuz inşallah . Dualarım sizinle 🙏🏻🧡 tek yumurta mı bebekleriniz 🧡☺️🧿🧿

melindam ay Maşallah. Darısı bizimde başımıza olsun inşallah bizde sağ sağlim doğuralım 🧡☺️

Zeynep_cagdas 😍 ben 5+2 de gittim ilk kese var ama bebek yok dedi doktor . Bi hafta sonra gel bebeği göremezsek o zaman konuşmamız gerekenler olabilir dedi. Ben çok korktum . 6+3 de başka doktora gittim ona gidemedim korkumdan 😬 ağlayarak girdim içeri kese varmış ama bebeği göremediler diye . Doktor baktı resmen kahkaha attı. Ben dondum kaldım yani bebek var anladım ama bu gülmek neden 😄 burda iki tane var annesi boşuna Korkutmuşlar seni dedi. Ben şok 🤣tek yumurta ikizleri benimkiler tek kese içindeler yani 🙏🏻🥰 ama bu hayattaki en büyük hayalim di diyebilirim. Hep ikiz ikiz diye dua ettm rabbim de nasip etti 🧡🙏🏻 Siz de çok isterseniz olaaar bence 😍🥰🥰🥰😊

Busraaltinay evet ben de istiyorum keseyi gördük ama henüz bebek için erken dedi doktor, iki hafta sonrasına çağırdı 😍 belki bana da kısmet olur💞💞 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🤲🏻