songul_ismail80 Merhaba happy mom anneleri 36+0 günlüğüm son 3 gündür çok kötü mide yanmam oluyor boğazıma kadar o acıyı hissediyorum birçok şey denedim ama çözüm bulamadım benim gibi yaşayıpta bu sorunu atlata bilen varsa yardımcı olursa sevinirim cici anneler 👋
gizem-58 songul_ismail80 süt için çocuk saç çıkardığı için mide yanması oluyormuş bende süt ve sade soda içiyorum iyi geliyor
Aysegul7 Tatlisannedilekk yaaa bende aynıyım eşim eczaneden renni almş eczacı çok önermiyorum zorda kalırsa bi kaşık içsin günde demiş 🥺 ama ölcem mide yanmasından sizin doktorunuz mu önerdi acaba
Tatlisannedilekk Aysegul7 ben doktoruma söyledim midem cayır cayır yanıyor diye şurup yazıyorum bunu kullan rahatlatır dedi hakkaten de çok iyi geldi bittikçe yazdırıyorum sürekli, günde 4kaşığa kadar içebilirsin dedi bana doktorumda eczacıda
Smyyetrkeri Ben salatalık yiyorum çok iyi geliyor . Günde 3 kilo salatalıgı bitiriyorum ama çok rahatlatıyor miğdeyi
Echche Maden suyu rahatlatıyor beni, hem midem ağrımıyor, hem bacak kramplarım kesildi tamamen. Günde 2 3 tane içiyorum