Merhaba arkadaşlar 6+6 iken bebeğim doktorun tavsiyesi üzerine Prilamin Dr bulantı ilacını kullanmaya başladım çünkü bulantılarım çok fazla olduğu için su dahi içemiyordum ve 2 kilo kaybım olmuştu.İlacı sadece gece yatmadan önce 1 kere içince başta bana yetiyordu.Sonra ilacın etkisiyle iyi olmaya yemeye başladım düzeldiğimi sanıp ilacı 2 gün içmedim ve 2. Günün sonunda sabah bulantımı çok ağır geçirdim sürekli midemde bişe olmadığı halde öğürdüğüm için boğazım çok tahriş oldu ve kan geldi bundan çok endişelendiğim için ilaca yeniden başladım ve aralıksız her gece içiyorum.Yalnız artık etki etmiyor sanki şu an 8+4 deyim yediklerimi çıkarma olmuyor ama asla yemek yapamıyorum yemek yapsam yaptığım yemeği yiyemiyorum camı hava gelsin diye açıyorum başkasının pişirdiği yemek kokularını alıyorum ve inanılmaz midem bulanıyor herşeyden.Tv izlesem yemek görsem midem bulanıyor ınstagramda yemek görüyorum kötü oluyorum benim gibi bu kadar ağır geçiren var mı arkadaşlar?Sürekli midem bulandığı için hiçbişe yapamıyorum yapmak istemiyorum.Buzdolabını bile açmak istemiyorum buzdolabı kokusu beni mahvediyor.Ve ilacı kullandıktan sonra ağzımda sürekli değişik bir tat var bu da benim midemi çok bulandırıyor.Leblebi ve kraker denedim kesinlikle bana etki etmiyor😭 Bu arada doktorum günde 4 doz alabilirsin ilacı dedi ama ben ilaç kullanmak istemediğim için 1 den fazla hiç içmedim.Herkes hamile olduğunda canı yemek çeker ben bütün yemeklerden tiksiniyorum ilaç bile fayda etmiyor artık 😢İlacıda sürekli kullanmak istemiyorum ama 1 tane bile artık yetmiyor bu süreci nasıl atlattınız siz bana biraz tavsiye verir misiniz ?