mlsmrtgl Merveatay sadece kan alınmıyor usg ile bebegin ense kalınlığına burun kemiğine filan bakılıyor .
Gonulidil Merveatay Merveatay burunla ense kalınlığına bakılması da lazım sadece kanla olmaz ki. 12. Haftadaki burun ve ense kalınlığı önemli. Burun kemiği oluşmuş mu ensesi kaç mm bunlar önemli
kubra3009- mlsmrtgl bende çevredekilerden sadece kanla bakıldığını duydum onlarada o şekilde yapılmış
mlsmrtgl Merveatay Yapılan bir durum . Sizde neden bakılmamış acaba ? Detaylı ultrasonda organlara bakılıyor down sendromu riskine değil . İkili tarama ise down sendromu riski için yapılan bir test .
mlsmrtgl kubra3009- ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılıyor bebeğin . Yani etrafımda yaptıran herkeste öyle yapıldı . Hem usg bakılıyor hem kan veriliyor
Gonulidil kubra3009- burunla ense kalınlığına bakılması da lazım sadece kanla olmaz ki. 12. Haftadaki burun ve ense kalınlığı önemli. Burun kemiği oluşmuş mu ensesi kaç mm bunlar önemli. Eksik yapmışlar o zaman
Bayanpanik Ben yaptırmayı pek düşünmüyorum. 11+4 haftaligiz. Doktor ultrasonda baktı burun kemiğini çok net gördü. Testi önerdi ama illa da yaptır demedi. Ama sordum hastanede 60 tl imiş
Merveatay Gonulidil bu normal ultrasonda mi bakılıyor yani benim doktor pek konuşmaz baktiysa bile bana dememiş olabilir
Gonulidil Merveatay evt canım normal ultrason dan bakılıyor. Test sonucu olarak bi kağıt vermedi mi verdiyse atın buraya bakalım bizde. Üstünde grafik falan olmalı
SEVGiHASAN Gul32 sizinki yine iyiymiş canım Acıbadem’de yaptı perinoloji Prof 1300 TL verdik benimde ikiz detaylı ultrason için 2200 TL dediler