betul1- Buse-yurt bende çok gitmek istiyorum aslında ama doktoruma sorduğumda 15. Haftada söylerim deyince mecbur bekliyorum 🤣🌸
Buse-yurt betul1- tabi en net 15 16. Hafta da belli oluyor ama yüzdelik oranları önemli dedi doktor %70 dedi inşallah değişmez 🤲🏻😂
betul1- Decavit kullanmaya başladınız mı 12. Haftayı doldurmak mı gerekiyor ne zaman kullanmalıyım 12+2 yim :)
ecembugra53 62fatma bana da öyle demişti değişti 😂😂 pipiyi gördüm iki kere gittiğimizde öyle inandım artık 😊
Zynpsahh Buse-yurt canım doktor bana 12 + 3 de erkek dedi % 90 13+4 de yine erkek dedi 16 . Haftada gittim kız gibi dedi ama Ufak da bi çıkın var dedi cuma günü tekrar gidecem 17. Hafta da bakalım ne diyecek kafam karıştı kendinizi bi cinsiyete kesin olarak alıştırmayın
Bus123 Buse-yurt 13+3 olduk hala ogrenemedik kusma kalmadı çok şükür ama bulantı baş ağrısı hala var bide üç gündür bel ağrısı çıktı
Birgunmutlaka Buse-yurt 13+5iz sabah bulantılarımız var sadece INŞALLAH oda yakında gecer 🙊 cinsiyetini hala öğrenemedik 🥰
Camurcu Ben de 10+3 teyim ama hiç bir bulantım halsizligim yok sadece kırmızı et yiyemiyorum ondan tiksindim geri kalan bisiyim yok sanki hamile gibi değilim
ecembugra53 ecembugra53 amin canım MAŞALLAHH canım bende aynıyım erkek bebiş bekliyorum canım 😊😍 oh ne güzel saglıkla gelsin bebişler canım cümlemize inş 😊💙 🤲🏻🤲🏻
ecembugra53 62fatma 13. Haftamda kıza benziyor demişti 16+6 daykrn erkek olduğunu net öğrendik canım 😊