Babyy1S ecembugra53 ekranda bebeginizin bacak arasını gördünüz mü peki ben gördüm pipi ye benzettm doktorlar ikimiz ayni anda dedik pipiye benziyor diye sonradan doktorum %80erkek dedi belki degsr dedi bende icimde pipi nasıl degisir dedm
ecembugra53 Babyy1S İlk baktığımda yoktu eminmişsiniz dedim çıkıntı falan var mı diye Yok dedi sonra gittiklerinde 2 sin dede gördüm bugün gittiğimdede gördüm 😊
rodin123 Buse-yurt 10 Cu haftalardaki dövüp almıyormusunuz yanınıza 🙄😑 valla benim ikinci gebeliğim çok şükür ikisinde rahat geçti geçiyorda cinsiyet için bizim erken bakalım görcez
Prensesannesi96 Bende ptesi 13+1 olcak hem ikili gem cinsiyet öğrencem insallah 😍 bulantılarım bi öyle bi böyle 😔😔 tiksinme çok çok var
Tugce5234 Buse-yurt 11+2 yim bulantim azaldı ara ara devam ediyor çok şükür ilk günlerdeki gibi değil canım 13+4 de gidicez kontrole o zaman inşallah bi tahmin yapar doktor ikili test yaptirmicam ben
2_bwbik Buse-yurt y bende bulantı kusma hiç bişi yok hatta bazen içerde iyi mi diyorum hissim 0 yok cinsiyet için 20 sinde gidicem
Papatyali Buse-yurt tam olarak 13. Haftamıza girdik cinsiyet öğrenmedik bulantılar çok şükür ki azaldı 🤲🏻
Duru999 Buse-yurt Salam. Cok sukur Allaha 11 olduk bu gun. Biraz rahatsiz oldugum icin dr gidicem. In se Allah bi sey olmaz. Dua edin benim icin🤲
Arsu1661 Herkese merhaba inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleride yazmak nasip olur 🤲🏻🌸 bizde 12+3 olduk çok şükür bulantı kusma 🤢 lekelenme 😞 geçirmeye çalışıyoruz bol bol dinlenerek
ElizKuzey Buse-yurt Sabah akşam istifra yedikten 1-2 sa sonra 🤢 sadece meyve iyi geliyor kuzu 🍉🍏🍑🍌🍒 11+0 ız bizde🐣 kontrolümüz 11+4te en son 8+4te görmüştük miniği heyecanla bekliyorum büyüyor mu iyi mi diye 😇
Edakoc Bende 12+5 olduk yarin 13 olcaz insallahh mide bulantim sadece sabahlari oluyor gunduzde ara ara oluyor saglikla gelsin evlatlarımız
Nil_ 2_bwbik valla ben de aynen.22 sinde kontrolüm var endişe ediyorum. Rabnim hayırlı haberler almamızı nasip eder inş.