caglanurr Selam kızlar ikili tarama testi sonuçlarım doktorun demesine göre çok iyi çıkmış sorun yok dedi ama dörtlüde yapalım dedi iyice için rahat olsun dedi ama benim içime kuşku düştü acaba sıkıntı varda doktormu demedi diye varmı böyle aranızda olan
ecembugra53 caglanurr bemde 2 li yaptırdım. Hersey cok güzel çıktı cok şükür diğerlerini yaptırmadım bilemicem sizin fikriniz diğerleri boş oluyor çubuk insanların psikolojik bozuyorlar Doğuma kadar sonra
Mommmmmmm caglanurr doktorun kötü bir şet görüp demeyeceğini sanmıyorum. Ama ikili yapıldıktan sonra kolay kolay diğerlerini doktorlar yapmıyor. Yinede dediyse vardır bir bildiği
Zuzuum caglanurr canım bu testler zaten tarama testi tanı testi değil oyüzden doğruluk payıda düşük dr bişi görüp senden gizleyemez etik değil
Yagmurahmet16 caglanurr Canım benim doktorum hicbir tarama testini yapmadı ikiz oldugu icin net sonuc alamayiz dedi sadexe detayli ultrasonum var 1 ay sonra hersey Allahtan biz tedbiri aliriz takdir O’nun boyle negatif dusunupte uzme kendini iyi dusun iyi olsun
caglanurr ecembugra53 yaptırmasamda kafam hep orda kalacak olacağı varsa Allah esirgesin herşey olur herşey Allah’tan gelirde ne bilim insan tedirgin oluyor
ecembugra53 Yagmurahmet16 aynen benim de doktorum aynı dedi Hersey Allahtan gerçekten dua edelim Bebeklerimiz hep saglıkla büyüsün inş 😊🤲🏻
Aygul01 caglanurr olur mu oyle şey niye saklasın ki doktor senden, varsa bir swy söyler senin gibi kaç tane hastası var. Bazı doktorlar emin olmak icin dörtlüde ister bazısı gerek görmez. Zaten bunlar tarama testleri sonucu yuzdeyuz olmayan testler çokta onemli degil yanı.
emine86 caglanurr dr dan dr a fark ediyor canım ilk hamileligimde de aynı 2. Hamileligimde de hemen aynı cıktı ve çok güzel diye yorum yapmıştı ilk dr m şimdi ki yapalım diyor bazı dr atlamak istemiyor için rahat olsun
Ekimparis Bence doktorunuz garantici, benim doktorum ikili, üçlü, dörtlü gibi daha hiç bi testi istemeden ben garanti olsun %99 doğru sonucu almak istiyorum deyip direkt nifty testi yaptırdım. Kendiside benim gibi düşünmüş olabilir, kötü şeyler düşünmeyin.