26082608 Merhaba. Benim ilk gebeliğim 59 günlük hamileyim. Hastanedeki doktor sağlık ocağına gidin gebeliği belirtin falan bi şey demedi. Aşı falan da yapılıyormuş galiba. Bir şey olur mu? Başka yapmam gereken bi şey var mı?
Gunes24 26082608 E-nabızdan kaydını istediğin sağlık ocağına alabilirsin. Kaydın geçince zaten hemşire seni sürekli arıyor çağırıyor 🥰
Kader13 26082608 sağlık ocağı benı kendı aramıştı hatta öle bi aramakki bi an kendımı polis tarafından aranıyor sanmıştım onlar aradıklarında hep uyuyo oldugum için aramalarına denk gelmemiştim bide normal telefon numarası diye dıkkatı mı çekmemişti aşı ve konrtol için çağırıyorlar zaten
ecembugra53 26082608 kaydınızı yaptırın gidin onlar sizi kontrol ediyor herseyinixi takip ediyor takip kartı veriyor size
MinnakLiva 26082608 Hayır oradaki doktoruna söylediğinde seni hemşireye yönlendirecek o ilgilenir ve yapman gerekenleri anlatır, gebelik kartına aşı tarihlerini yazacaktır senin için
Gizmss 26082608 26082608 kayıt oldunuz mu? Sizden kayıt olmadan önce kan idrar tahlili istedi mi?benim kaydımı iki seferdir almıyor tahlil yok diye sizde de böyle oldu mu