1ipek- Oyagunaydin insallah daha cok artar ya ,aslinda gec ogrenseymisim daha iyi olcakmis boyle zor oluyo daha doktor randevuma da bi hafta var insallah gittigimde bebisi görürüm 🙏
Oyagunaydin 1ipek- sen içini rahat tut 🤲🏻 ne güzel artışı var bende çok evhamlı bı insanım dua et inşallah bu şekilde devam eder sağlıklı gelsin ❤️❤️
Nergisim09 Oyagunaydin kuzum ben 6+4 günlük kalp atışını duydum adete gore 7+1di ultrasona gore de 6+4 tü☺️☺️☺️
Oyagunaydin Nergisim09 Maşallah ya 🧿 inşallah bende duyarım bende pazartesi gideceğim doktorum 2 hafta sonra gel demişti 6+1 oluyor ☺️☺️🤲🏻
Oyagunaydin Ozgecetindag çok teşekkür ederim canım benim ya valla çok rahatladım şuan inanki 🤲🏻☺️☺️ Allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Senin çok şükür yarısı kalmış Rabbim hepimizin yardımcısı olsun analık zor ☺️😁😁
1ipek- Oyagunaydin Sagolasin canim saglikla kavusalim bebeklerimize insallah🙏sende ferah tut mide bulantinin olmamasi daha iyi ,hatta etrafimda hic yok benim arkadaslarimdan bendede olmasin diye dua ediyorum hep🙏
Oyagunaydin 1ipek- inşallah bitanem 🤲🏻🤲🏻 hayırlısıyla kucağımıza alalım sıkıntısız bir şekilde Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 💕💕
akrky Oyagunaydin benim 4. Aya kadar hiç bulantim olmadı 4 ve 5. Aylar bulantim olmuştu kişiden kişiye değişiyor 🤭 herkes çok şaşırmıştı 😂
Oyagunaydin akrky sen şanslı olanlardansın sanırım hatta çok şanslı olanlardan 😬😬 keşke bizde böyle olsak ☺️
akrky Oyagunaydin bilmiyorum valla bende 4 ve 5. Aylarda kendi evime giremedim hiç mutfağa her girdiğimde çıkarıyodum😂
Evita Oyagunaydin herkesin belirtileri farklı, kiminde hiç olmuyor, onlar şanslı olanlar :) kıyaslama yapıp moralinizi bozmayın.