Kurtuluss Normal otururken birden burnumdan kan akmaya başladı 29. Haftaya gireceğim. Başına gelen var mı acaba ? Neden olmuş olabilir ? Araştırdım bebeğin büyümesi ile damarların basınça uğraması falan bi şeyler yazıyordu 🤔
gzmdnz35 Kurtuluss evet ne yazık ki oluyor doktoruma sordum normal dedi , şükür bir haftadır yok ama gebeliğin 15. Haftasından beri oluyordu 28+5 şuan
Gokces Kurtuluss ben 33. Haftamdayım benimde aralıklarla başıma geliyor, yaklaşık bu zamana kadar 6 7 kere oldu gayet normal bir durummuş canımı sıkma korkulacak birşey yok
Aycha Kurtuluss Merhaba, belki tansiyonla ilgili bir durum olabilir, mutlaka ölçtürün, takip edin. Geçmiş olsun.
Kurtuluss Gokces hemen bebeğin hareketlerine baktım korktum ama iyiyiz şükür dediğiniz gibi normal bi şey sanırım
MrvDmrkr Normalde ara sıra kanardı burnum, hamilelikte çeşmeye döndü. Vücudundaki kan basıncı arttığı için burundaki kılcal damarlar çatlıyor korkulcak birşey değil☺️
Kurtuluss Aycha Tansiyon olsa fiziki olarak hissederim diye tahmin ediyorum. Oturup sohpet ederken babamlarls birden oldu. Her şey normaldi. Ama tansiyon ölçmedim
Kurtuluss Merve59630 teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Benim ilk defa geldi başıma kanama oldu burnumda ama önemli bir şey değilmiş..