Deebg Merhabalar 🤗 ben 32 haftalık hamileyim İstanbul’da yaşıyorum doğum için İzmir’e ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum egepol hastanesi ile ilgili olumlu yorumlar gördüm fakat pek detaylı bir fikrim yok doğum odaları hakkında 🤔 doğumunu yapan arkadaşlardan fikir ve öneri rica ediyorum. NST için ekstra ücret alınıyor mu? oda süslemesi ne şekilde ? Epidural normal doğum düşünüyorum yaptırıp memnun kalan var mı fiyatlar nasıl🤔 şimdiden teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza almamız dileğiyle inşallah 🤗🌼🌻💐❤🙏
gzmdnz35 Deebg bende şu an İstanbul dayım tayinimiz İzmir e çıktı bu pazar gideceğim ve önümüzdeki haftalarda araştırıp size de bilgi veririm 😍 bekleyeyim belki burdan da bilgi veren olur 28+5 benim de
Mrwemn Deebg merhaba ben bir sure egepol hastanesine gittim doktorum cok iyiydi fakat hastaneden ayrildi baska bir doktora gittim ama memnun kalmadim çok. Hatta bir baska doktoruda cimer e falan sikayet ettim yani kafanizi karistirmak istemem memnun olanda var ama ben tercih etmem. Şuan Çınarlı kadin dogum hastanesine gidiyorum memnunum.
Ese_64 Deebg egepole suan için Doğum 3900 içersinde Doğum sonrası bebeğe işitme teati ücretsizmiş ayrıca Doğum anında be ertesi günü foto çekimi yapılıyor diş labaratuvara giden testlerden ücret alınıyor nst hakkında bilgim yok bnm doktorum onur Umut yücel ama Doğum ücreti bana yüksek geldiği için değiştiricem bakalım 🤔
BirVeraAnnesi35 Deebg merhaba canmm😊 ben egepolde doğum yaptım Bülent beydi doktorum şiddetle tavsiye ederim😊👍🏻 Ama epidural yapmadı doğumumu spinal oldu benm zamanıma göre zamlanmış doğum ücreti 3900 olması lazım.benm doğumumda ücrete doğum anında foto çekimi ve ertesi gün foto çekimi oda süslemesi ve doğduktan sonraki bebek doktor kontrolleri dahildi. Normal muayeneye gidip ücret ödüyorsun ya canm o ödediğin ücretle 10 gün içinde tekrar gitmen durumunda ücret ödemiyorsun buna nst ler dahildi ama 10 gün geçti diyelim bir durum oldu gittin nst ye ozaman ücret ödüyorsun ama hiç ödemedim ben hep zaten muayene günü nst ye gidiyordum.
gzmdnz35 Deebg hayır yok araştırmadım ama benim kayınvalideler de İzmir de oturuyor bulurum muhakkak diye düşünüyorum
Mrwemn Deebg Çınarli da Onur Aldemir e gidiyorum 100 tl muayene ucreti tahlillere ucret odemedim hic. Biz daha 27 haftaligiz ucret sormadim ama giden arkadaslardan duydugum kadariyla 3000 tl imis zam gelecekmiş belki de gelmiştir 🤔
Deebg Mrwemn onur beyide çok duydum iyi diye ata hastanesinede güzel diyenler var hangisine gidilmeli bilemedim
Deebg Ese_64 egepol doktorlarına iyi diyorlar sadece nöbetçi doktor doğuma giriyor benim için o kötü o yüzden araştırıyorum daha
Ese_64 Deebg kesin bilgim yok ama oda süsleme yok galiba doktor gerçekten Güler yüzlü ve candan biri . Planlnmiş sezeryan ise bir erken doğma durumu olmazsa doktor giriyor ama plansız olaylarda hangi doktor nöbetçiyse o Doğuma giriyormuş evet
bilgemom Egepolde doğuma kendi takipli doktorun değil hangi doktor varsa o an nöbetçi o giriyor o yüzden evim yakın olmasına rağmen tercih etmedim. Çınarlı hastanesi Onur beye gidiyorum, Reşat beyin de çok iyi olduğunu duydum.
Deebg bilgemom çınarlı hastanesini burda çok duydum canım herkes öneriyor ama İzmir’de yaşayan bi yakınımda hiç iyi olmadığını söyledi aklım çok karıştı çınarlıda fiyatlar nasıl
Degisken Deebg seneler önce egepolde doğum yaptım normalde doktorum şükran hanımdı. Ama pazar günü olunca nöbetçi olan gökalp dr girdi doğuma. Ve sezeryana almak için demediği kalmadı adamın. Sonunda bebeğe bişey olmasın diye korkutulup kabul ettim. Sizin yerinizde olsam fiyatı da daha uygun olan çınarlıya giderdim. Onur doktorada gittim ama sezeryan sonrası normal doğum istediğim için 3000 liradan direk 7..8 bin e çıkınca değiştirdim. Atasağlığa gittim orası da 4–5 bin . Şimdi özel muayneye gidiyorum alsancakta çok memnunum ali öner doktorum. Uygun fiyatlı olarak da hayat hastanesi ama ordan memnun olmayan çok kişi var.
Deebg Degisken ata sağlığıda duydum canım 3 hastane arasında Kaldım aslında ata sağlık egepol ve çınarlı İzmir’e gittiğimde 35 haftalık olacağım için hepsini deneme şansım olmayacak büyük ihtimalle o yüzden birine karar verip gitmek istiyorum
bilgemom Deebg muayene 100 tl doğum ücretini konuşmadık henüz canım ama benim çevremde çok var Çınarlıda doğuran ben başlarda Karataşa gidiyordum değiştirdim